aysee96 Kızlar 34. Haftada karnımda hafif çatlak olduğunu farkettim bu haftada benim gibi olanlar var mı Hindistan cevizi yağı ile geçer mi bu haftadan sonra devamlı sürsem ?
esalsby aysee96 siz şimdiden itibaren devamlı sürün belli olmaz belki etki eder. Ben devamlı sürmesem de karnımı yağlayıp kremliyordum karnımda çatlak yok ama üst bacaklarım çatladı. Oradan da çok kilo almıştım o yüzden. Üst bacaklarınızı ve belinizi de unutmayın.
powerpuffgirlss aysee96 devamli surmen diger catlatlari engeller canim mevcut gecmiyor ama cok az diyosun catlamadan hemen biseyler kullan
hghg aysee96 ben 2 farklı yağ kullanmıştım ona rağmen çok çatlamıştım. Görümcem hiçbir şey kullanmamış ve 1 çatlağı bile yok yani aslında tamamen ciltle alakalı bir durum cildiniz çatlağa yatkınsa ne yaparsanız yapın çatlıyor
gurbetistt Ben de 11. Haftadayım şimdiden başlamak istiyorum ama hangi ürünü kullanacağımı tam olarak bilemiyorum. Kullanıp memnun kalanlar ürünlerini söyleyebilir mi acaba?
monica50 aysee96 moral bozmak istemem bi başladı mı devam ediyor daha yeni hamileyken hiç çatlağım yokken bir sürü şey aldım kullandım yine de bütün karnım kasığıma kadar çatladı. tamamen karın yapınızla ilgili