ikiemanetinannesi İlk gebelikte böyle birşey yaşamamıştım. Doğumdan sonra olmuştu . Son 4 gündür ayaklarım ellerim şiş durumda. Su içmek dışında ne yapabilirim. Fayda etmiyor. Siz neler yaptınız 🥺
leefamily ikiemanetinannesi bende de bu hafta başladı, yürürken bile basarken ağrıyor bacaklarım, maalesef yapacak bişey yok
ozdemirayca ikiemanetinannesi 1 haftadır el ve ayaklarımda ödem oluştu basarken bile acıyor sabah kalkınca parmaklarımı hareket ettiremiyorum resmen soğuk suyla yıkıyorum buz falan koyuyorum geçmesede biraz rahatlatıyor 🥲🥲
_Umayinannesi ikiemanetinannesi aynı durumdayım ayaklarım kütük gibi oldu terlik moduna geçtim çorap bile giysem bileklerimden sıkıyor
ikiemanetinannesi ozdemirayca ay doğumla beraber gider umarım çok zorlanıyorum bende. Evet bu sabah benim de ellerim öyle oldu özellikle sağ elim. Gece de bacağıma kramp girdi. Dedim ne oluyoruz
miniginannesi__ ozdemirayca ayy azıcık ayakta kalsam çoook şişiyor ve inmiyor saatlerce anca gece iyi dinlenmem lazım ve hep ayaklarımı uzatmam lazım şuan mesela şiş baya
miniginannesi__ ikiemanetinannesi benim ellerimde yok da bacaklarımda da var sanki çünkü hani şu ördek yürüyüşü falan asla yapamıyorum
ikiemanetinannesi miniginannesi__ aynen ben yatak başına kaldırıyorum o şekilde daha hızlı iniyo sanki. Ellerim de iki gündür şişmeye başladı. Ama başka çözüm olsa çok güzel olurdu ağrısı kötü
ikiemanetinannesi _Umayinannesi dışarıda zaten daha bi şişiyo sandalet giydim dün bağlama yeri sağolsun başkasının ayağı gibi hissetmeme sebep oldu 😂
miniginannesi__ ikiemanetinannesi son 99 daha çabuk geçti hele son 50 yani mesela şuan son 22 gerçekten çoook hızlı
ikiemanetinannesi miniginannesi__ son 2 hafta kaldı bak bunu söylerken bile heyecanlandım 💃 yüzünğ öyle merak ediyorum ki
ikiemanetinannesi miniginannesi__ üniversite hastanesine gidiyorum kontrole. Detaylı da orda oldu. Malesef göremedim malum cihazlardan 🤭ilkinde özele gidiyordum o da oğlum hep arkası dönüktü yine görememiştim . Doğumda bide rüyamda