Dün ağrıdan geldim bayram için gitmiştik orda üç ayrı hastaneye gittim ordaki Doktorlar Altan baktı nst çekti 2 cm açıklık var denildi üç hastanede de bir cm de diğer doğumdan kalanmis ve 38+2 haftayim şuan ama 40 haftalık denildi iki hafta önden gidiyor bir doktor da bayramın birinci günü gittim bir hafta 10 güne gel seni doğurtalim dedi ölçümlere göre iri bebek dedi önden ztn gidiyor diğer doktor da dedi kafasının yarısı kanalda Altan muayene lerde de de bebek yukarda denildi dün geldim İstanbul a Ümraniye eah gittim ultrason bakıldı sancı çıkmadı bebek hareketi az çıktı serum verildi nst çekildi tekrar düzeldi bu sefer Altan baktı hiç açıklık yok ddi bnde nasıl yani 3 ayrı hastaneye gittim 2 cm denildi ondan sonra ztn sguat yaptım merdiven çıktım ve nişan im geldigini söyledim ama öyle bişey göremedim dedi salı günü ne kadar şekerini takip et gel dedi şeker hastalığım yok ne alaka anlamadım ve bebek 4056 Gr 5 gün bekletmesi saçma değil mi iyice kilo alımı olursa nasıl normal doğum yapacağım ben korku stres herşey var diğer çocuklarımda da sancım hiç olmadı suni aldım hep akıl verin bana ya