Deleted33000 annekiz6141 bebiş iyi sadece arada kesim kesik öksürüyor bend hala kötüyüm bacım grip fena salladı beni
Deleted33000 demirrleydi_ çok seviyorum aşko ama gribim hiç biseyin tadını kokusunu almıyorum kovidden sonra kaldı bende her grip oldugumda tat koku almıyorum
annekiz6141 Deleted33000 kistan yaza yazdan kısa bodoslama daldik resmen.. Bu mevsim geçildiğinde normal hastalanmak 🥺
kurkmantosuzmadonna GirlandBoy_Mom sağ ol canım. Ay evet ne kadar dikkat ediyorsak o kadar hastalanıyorlar. Ben de dişten mi acaba dedim sürekli kulağıyla oynadığı için sonra baktım ateşi de çıkıyor. Kulakta enfeksiyon çıktı.
Deleted33000 annekiz6141 demi ya kız bı sıcak bı soğuk bide kalktım geçen birine kızdım iki dondurma gömdüm sinirden ateş basmıştı o zaman hissetmedim ama şimdi çekiyorum bana bir özür borçlandi 😂😂😂
annekiz6141 Deleted33000 hahahaha 🤣😂ya bacim aman bana da geliyorlar ara da ama inan öyle insanlar sinirlenmemizi bile hak etmiyorlar bence
Deleted33000 annekiz6141 ajahahahaahh demi ya olan bana oldu 🤣🤣🤣🤣🤣senide sinirlenince ateş basarmi hatta konuyu bilen @hd_d dün beni dövdü kendimi jasta ettiğim için 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣