Deleted33000 annekiz6141 ayyyy seni yaradana kurban kız sen karnın burnunda bide iş mi yaptiracam sana bebiş doğsun yaparsın sende
Havin49_ Deleted33000 vallahi iyi geldi canım çocuklar sürekli evde tıkalı kalıyorlar biliyorsun ben de hava güzeldi bugün dedim biraz dışarının tadını çıkarsınlar
060436 Deleted33000 yok be nerde kaldı o iyi gorumce kim bulmuşta bende bulim ben kaynanayla 3 yıldır konuşmuyorum düşün yani😂😂
060126 Deleted33000 bende sebzeli bulgur pilavı yaptım dünden kalma ıspanakta vardı onu yedik. Yemek yaparken yoruluyorum hergün 1 çeşit yeter😆
ikincikezmerhabaa Deleted33000 ben de epeyce bi kilolu hamişim o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ben de teşekkür ederim ☺️ 🌸
Havin49_ Deleted33000 yok ya eve geldik sonra baya 1-2 saat ağladı eşim biraz oynadı masaj yaptı konuşuruz mama verdi yatırdı
GirlandBoy_Mom kurkmantosuzmadonna sagol canım dişinden kulağına boğazına atmış bizimde havalarda sıcak onda etkiliyor haliyle size de çok geçmiş olsun yeni nesil çocukları biraz zor ve zahmetliler sanki
kurkmantosuzmadonna GirlandBoy_Mom sağ ol canım. Ay evet ne kadar dikkat ediyorsak o kadar hastalanıyorlar. Ben de dişten mi acaba dedim sürekli kulağıyla oynadığı için sonra baktım ateşi de çıkıyor. Kulakta enfeksiyon çıktı.
Deleted33000 demirrleydi_ ay kız çökertme kebabı ni bende denemeliyim kesinlikle en kısa zamanda size afiyet olsun şekerim
Deleted33000 demirrleydi_ ha işte geldi benim queeen gelinim hahahaha senin o dolmayi ben bile yemiş kadar oldum bacim
demirrleydi_ Deleted33000 teşekkür ederim balım kesinlikle dene çok severim çok güzel oluyor orjinali normalde kırmızı etle yapılıyor ama ben tavuk göğsüyle yapıyorum daha çok sevdim tavuklu olanı
Deleted33000 demirrleydi_ o dolma tavukluydu sahi dimi bende bugün kıymalı yaptım salcam.aci olduğu için acılı oldu biraz bebek bile yedi azcik 🤣🤣🤣🤣