Dgrm16 Bakalım rekor kimde...son yıllarda gelişen teknoloji falan diyorlar ama okuduklarını sasirrtti
Mihrimahirem Dgrm16 bana hep kız dediler 21. Haftamda kesine yakın erkek dedi detaylıda, 22. Haftada perinotolog kesin erkek dedi 😂
Minikkusss65 Gebeyimm o da yanılmadan bahsetti sanırım. Değişme olmayacağının bilgisinde ve farkındadır yani öyle umuyorum 🤦♀️
Dgrm16 Minikkusss65cinsiyet gelişiminin çok daha başlarda tamamlandığının farkındayım tabi ki :))) ona takilmasak
Dygnsn Kızlar pek teknolojiyle alakası yok dr un tecrübesi iyi dr bebek kendini göstermese bile kemik yapısından anlar tamamen dr un tecrübesi ben 13+4 de öğrendim
Dgrm16 Dygnsn bir de hep aynı Dr ve cihaza gorunulduyse de yanılma olduğu daha geç anlaşılıyor olabilir mi
Dygnsn Dgrm16 tamamen dr un tecrübesi benmki kendini göstermedi kemik yapısından anladı aynı cihaz farketmezki ben farklı cihazlara da girdimde iyi hastane iyi cihaz diye aramayın iyi dr bulun
Popmum Gerçekten iyi bir doktorunuz varsa kullandığı cihazın en eski modelinde bile size her şeyi sunar ve emin olmadan cinsiyet tahmininde asla bulunmaz. 12. Haftada öğrendim bir daha da değişmedi. Hatta fotoğraflarını bile verdi 😅
pptya01 beyazz öncesinde pipi gösterdi güya 😂 doktor %99 dedi hatta detaylıda çok net kız dedi doktor hala da kız inşallah kız doğar hazırlıklae kız için 😂
aynut23 Dgrm16 bende gördüm 13 de ama yanılmış mıdır doktor bilmşyorum bir oplum var kızım olsun çok isterdim😍