mommyyysd Kızlar özelde doğum yaptım içerde plesenta parçası kalmış denildi 2. Ay kontrolde karın agrım ve kanamam bitmemisti kürtaj gibi anestezi ile alınacak dediler 15 bin ₺ istediler napayım ödemelimiyim yada devlette mi yaptırmalıyım
nergis592_ mommyyysd şaka gıbı kendı hataları ıcın para ıstıyolar sakın vermeyın hatta sıkayetcı olun
mommyyysd deletedmom43191 öyle mi diyorsunuz ben doğumdan sonra allttan muayeneden bile korktuğum için dilim tutuldu bişey diyemedim
deletedmom43191 mommyyysd tabiki kendi suçlu kontrol etmeden seni kapatmış iyice bakmaları lazim normal dogum yaptığında bile 2 saat dogumhaneden cikmiyosun hep bakıyorlar bi sıkıntı varmi diye seni direk kapatıp servise almaları cok saçma parça kalması kendi suçu kesin yine para almak icin yapmıştır
deletedmom43191 mommyyysd haklarınızı arayın mutlaka mahkemeye bile verseniz doktor suçlu görünür mutlaka bunun üstünde durun gidip 15 bin vermeyjn doktora ya beni düzgün şekilde tedavi edersiniz yada mahkemeye veririm bu sizin suçunuz de
deletedmom43191 mommyyysd bu yüzden özellere güven olmaz işte ama çoğu kisi özelde ısrarcı sırf para icin sizi tehlikeye atmışlar
erismis mommyyysd kendinizi suclamayın insanın bazı anlarda gerçekten basireti bağlanıyor bana bi doktor dış gebelik bu patlayıp ölüceksin 2 güne yaşarsan gidersin diğer doktora demişti şikayet bile edememiştim. Siz gidin muhatabınızla görüşün onların hatasını oldugunu gerekirse şikayet edeceğinizi söyleyin ki hakkınızdır sağlık bu her şey olabilirdi.
Anneadayiozlem Kesinlikle kendi hataları şikayet bile edebilirsiniz plesenta parçası unutmak ne demek
mommyyysd deletedmom43191 doktorum dünya iyisi onda sıkıntı yok hesap kitap işini başkası yapıyor onda sıkıntı
deletedmom43191 Sağlığınızı tehlikeye atmışlar agri çekmişsin bi yandan kan kaybetmişsin bi yandan yine canını yakacaklar bi yandan ayy 😡
deletedmom43191 mommyyysd dünya iyisi doktor icinde parça unutuyor ama bu nasil iyi doktor bebegi plesantayı o iyi sandığınız doktor çıkarıyor
mommyyysd deletedmom43191 ilk doğumumda bi sorun olmamıştı canım bu bebek çok kilolu olduğu için doğumum çok zor oldu ilkdede aynı doktordaydım
deletedmom43191 mommyyysd ama suan bu acıları yaşama sebebiniz o doktor tekrar para vermeye sebep olanda doktor
gamzesarecelik mommyyysd hastaneyi ve doktoru şikayet edeceğini söyle kendi hataları olduğunu söyle zaten kendi hataları plesantayı da çıkarmak doğumun bir parçası sonuçta. Tıpış tıpış yola gelecekler