Kızlar 36+0 im bugün ama ilk bebeğim olduğu için bilgim yok siz bana akıl verin lütfen. İki gündür bebeğin hareketleri azaldı gibi ama benim bebek zaten başından beri gündüz hareket etmiyor gece kuduruyordu akşamdan başlıyordu gündüz tek tük hareket ediyordu. Ama bu iki gündür de mesela gündüz olan hareketleri sanki biraz daha azaldı akşam yine aktif ediyor akşam esiyor diye rahatım mesela gün içinde on hareket iki saatte on hareket tekme muhabbeti var benim doktor hiç öyle demedi. Ama annem ablam vs de bebeğin yeri daraldı artık ondan hareketleri azalır korkma diyor ben de aşırı panik evhamlı biriyim en ufak bir şeyde hastaneye koşuyorum. Eşim de diyor ben bile çözdüm artık diye bu bebek gündüz aktif olmuyor akşam oluyor diyor. Öyle de işte gel de benim içime anlat. İtme germe dönme gibi şeyler oluyor karnımda karnım da sertleşiyor ama akşam güm güm şeklinde hareketleri oluyor. Sizce normal mi mesela gündüz on hareket ettiği de oluyor toplam bazen iki saatte on hareket ettiği de oluyor yani doğum da 23 haziranda. 17 günüm var iki hafta diyorum direk. Acaba normal mi kilosu da 3200