egeemomms sevimlipandahii evet canım 3 yaşında bi oğlum var 1.5 senedir istiyorum bende ama bi türlü nasip olmadı🥹
asilirem Bereninannesi bende pazartesi sabah doğuma gireceğim dualarım seninle ve olmayı bekleyen herkes için olucak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🤲
Bereninannesi asilirem ayy canım benim Allah razı olsun sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah bebeğini hayırlı doğumun olsun şimdiden bana bi de dedi ki idrar testleri çok hassas oluyor idrarda enfeksiyon varsa o da pozitif gösteriyor olabilir dedi
Innerglow Bereninannesi çok saçma bence başka iyi bi doktora git ama ilk önce sağlık ocağından ya da acil den beta takibi yap bence daha çok erken çünkü
Bereninannesi Innerglow doktor bi de şey dedi idrar testleri çok hassas oluyor idrarda enfeksiyon varsa o da pozitif gösteriyor olabilir dedi
Innerglow Bereninannesi ilk defa duyuyorum açıkçası tatlım gerçekten başka doktora da git yani varsa da yoksa da bu kadar kötü düşünce vermemeli
poficik Bereninannesi cnm zaten kese hemen görünmez betanın belli bir seviyeye gelmesi gerekiyor görünmesi icin kan vermeden sakın ilac falan içme 1 tane test yanlis ikincisi nasıl denk geldi kimyasal olabilir ama ama kan bakmadan gebelik yok diyemez
Bereninannesi poficik doktor bi de şey dedi idrar testleri çok hassas oluyor idrarda enfeksiyon varsa o da pozitif gösteriyor olabilir dedi bilmiyorum ya inşallah vardır hiçbir belirtim de yok ama gecikme dışında