aysuuuuu_ Bebeğiniz için müslin hastane çıkışı seti yaptırdınız mı? Hangi sayfalardan memnun kaldınız paylaşır mısınız
dgngr aysuuuuu_ trendyondan seçeneklerde müslin vardı bakmadıysan atabilirim. Ben tulum yaptırdım düz kumaştan. Müslin yaptırmadım
ozturkkpnar aysuuuuu_ merhaba, Ben bugun trendyoldan bu takimi siparis verdim indirime girmisti. Saticida muslin takim modelleri de var fikir olmasi acisindan gorsel iletiyorum 🌸 Satici: minytrendy
alicsyndrome aysuuuuu_ burada paylaşabiliyo muyum bilmiyorum ama trendyoldan becderybaby satısından yaptırdım 1 günde kargoya verdiler ve istediğim gibi yaptılar. indirim vardı ben aldığımda baya uyguna gelmişti
aysuuuuu_ dgngr baktım trendyola da ben isminin yanında işlemeler de olsun istiyorum trendyoldaki satıcılar genelde kalp ve kelebek vs koyuyor sadece
betl99 Evettt İnstagramda bebekcimcomtr arkadaşımın sayfası çok memnun kaldım fiyat olarakta diğer yerlere göre daha uygun geldi bana
soleill Ben müslin aldım ama tulumlarda bez degisimi zor oldugu icin alt üst takım aldım şapkası eldiveni var guzel gorunuyor yumusak bakalım ne zaman giyecek🥲
soleill aysuuuuu_ isim yazdırmadım ben eger isimli alacaksanız yazmıyorlar sade alırım diyorsanız bakayım
aysuuuuu_ annekiz6141 https://ty.gl/2vi5u318h7h23 buradan sipariş verdim ben puanı yüksek yorumları da iyiydi