1melekannesi3858 Ben normalde iki hafta da bı muayene oluyordum doktor bı ay sonra görüşelim bişeyin olmaz ise dedi şok oldum
Seher-emre 1melekannesi3858 merhabalar bende önlem amaçlı serklaj oldum doktorum bana da 3 hafta verdi
alicsyndrome 1melekannesi3858 13.haftada serklaj oldum 32ye kadar ayda 1 kere gittim eğer bi sıkıntı yoksa normal muayene sıklığı ayda 1 zaten
1melekannesi3858 ayox peki serviks boyun ne kadar benim detaylı usg ye girdim 23 çıktı doktor iyi dedi ama ben kafaya taktım sınırın altında çünkü
ayox 1melekannesi3858 bende 11inde gideceğim valla perinotologa hatta bı onceki muayenede detaylida dikislerine fln da bakarız demişti serviks ağzı kapalı yazmış muayene detay formunda ama bende bilmiyorum son durum nedir soracağım bı 11inde detaylim varda ins bı sıkıntı yoktur
1melekannesi3858 Seher-emre serviks boyun ne kadar bende önlem amaçlı oldum olduğumda karından 32 mm idi şuan 23 e düşmüş şaka gibi
Seher-emre 1melekannesi3858 benim 44 idi en son olurken 16 haftamda oldum .şuan kaç oldu Bilmıyorum ilk kontörlümü de 3 hafta verdi Nasıp olursa haftaya cumaya gideceğim . Siz kacıncı haftada oldunuz ağrınız var mi ,ayağa kalkabiliyor musunuz
ayox 1melekannesi3858 yok onu bilmiyorum iki ayrı doktora gidiyorum ben diğer doktorum istediğimiz uzunlukta demişti dikişin yeri de iyi dedi. bir kisalma fln yok sen iciniferah tut dedi ama öyle diyince bende kaç cm diye sormadım ekstra
5228 1melekannesi3858 12+5 şuan geçen gün çok büyük kanama yaşadim bugünde kahve bir leke geldi doktorum tedbir amaçli sarklaj yapilacak pazartesi demişti ama kanamam olursa sarklaj yapamam dedi şuan bel ağrısı var acaba benim gibi olan varmi
1melekannesi3858 ayox hm anladım canım hayırlısı hepimizin hakkında benimkiler de iyi dediler ama normalde 25 sinir benimki karından sınırın altında çıktı iyi dediler ama bilmiyorum ki
1melekannesi3858 ayox valla detaylı usg bakan doktor perinatoloji bişey yok dedi o yüzden bı nebze içim rahat