Değerli anneler, yaşım 28 eşimle çocuk istediğimize karar verip korunmayı bırakmıştık. Öncesinde kadın doğuma gidip smear testi yaptırdım folik asit kullanmaya başladım. Bu haftalarda kendimde bir değişiklik hissettim. Böyle çok Çabuk sinirleniyorum çok çabuk üzülüyorum ağlıyorum gün içerisinde sürekli uykum geliyor bazen kendimi tutamayıp uyuyakalıyorum onun haricinde hafif hafif kaşık ağrılarım vardı ve ben de dayanamadım erken gebelik testlerinden söyledim. Dün geldi ve normalde ertesi sabahı beklemem gerekiyor doğru sonuç için biliyorum ama bekleyemedim hemen yaptım testi bir çizgi çok net çıktı ama test çizgisi sanki yokmuş gibi belirsizlikte çıktı. Beklenen adetim 3-4 gün sonra falan. dün dayanamadım hatta eşime söyledim. Bu sabah testi tekrarladım ilk idrar ile. Dünkü ile aynı çıktı aynı belirsizlikte ama o çizgi var görebiliyoruz. Sağlık ocağına gittim kan vermek istedim doktor henüz erken olduğunu sonucun çıkmayabileceğini adet gecikmesinden 3-4 gün sonra gelmem gerektiğini söyledi. Ben çok mutsuzum çünkü eşime daha net olmadan söylemiş oldum eğer negatif çıkarsa sonuç onu üzeceğimden korkuyorum. Ben de çok uzulecegim zaten. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?