annebebeka etkafa amiiinnnn seninkide öyleeee🥹🙏 bize bir şehzade geliyorr🫣 sizinkilerin cinsiyetler ne 🥹
annebebeka etkafa oyyyy yerim onlarıııııı 🥹 rabbim ikisine de sağlıklı uzun ömürler nasip eder inşallah 🤲
daisyildiz etkafa çok tedirginseniz gidin tabi ben kontrolümde sormuştum hareketleri çok yavaşladı eskiden çok sert hissediyordum doktorum da yemek yedikten sonra sol tarafına yat hareketlerini say 3ten azsa hemen gel demişti 🌸 şuan 37+3teyiz poposunu ve ayaklarını hareket ettirdiğinde oh çok şükür diyorum😂
Nevagibi Aynı hafta ve gündeyiz benimde bebişim 2 gündür çok sakin, hatta bugünde sakin devam ediyor hareket ediyor ama güçsüz bende korkuyorum 🥲 en son doktor kontrolümde sorduğumda normal demişti
sema_nur90 Nevagibi Bnde de oluyor ara ara bazen hiç durmuyor bazen de sakin ama üç gündür sakindi var ama azdı dün doktora gittim kafasına kordon dolanmış bir tur ama her şey norml bugün hiç durmadı mesela çok hareketliydi dün baya korktum ama normalmiş artık sonlara doğru geliyoruz o yüzden sanırım sağlıcakla hepimiz alalım inşallah 33+3 deyiz bu arada
Nevagibi etkafa benimde normale döndü ama karnim cok sertlesiyor bebek bir yerde toplaniyor hissi cok sıklaştı
Nevagibi sema_nur90 amin inşallah bende 34+1deyim, doktor kontrollerinde normal deniliyor bana da ama annelik işte insan endişe ediyor hemen 🫠🥲