hollyymollyy İkisini de deneyimleyenler sorum size; aralarında bi fark var mı? gümüş kapak fiyat olarak x3 falan🤭 gümüş çok iyi diyen de, kalkan daha kullanışlı içinde sütü de biriktiriyor diyen de var. Sizce?
gece_yolcusu hollyymollyy gümüş kalkan kullandım hala da kullancam çok gzl bşy lansinıh kalkan da ilk zamanlar çok iyiydi bn ikisininde faydasını gördüm. Ama şu var boş takmayın gümüş kapağı önce lansinoh kremle nemlendirip sonra takıyordum ben. Hepsi masraflı ama çocuk doğuruyoruz o kadar kendimize de bakmamız lazım
nrbnsnck hollyymollyy ben her ikisinide aldım ama doktorum kalkanı kullanma dedi hijyen açısından iyi olmuyormuş gümüş kapak kullandım o yüzden
hollyymollyy Prensesmom_ bu iki üründen birini alacsğım kesin ama hani kalkan mantıklıysa da boşa x3 vermeyeyim dedim🤭 Tahini duydum evet🫶🏻
Prensesmom_ hollyymollyy doğumuna yakin tarihte tahin hindistan cevizi yaği lansinoh krem kullanabilirsiniz tecrube ile sabit 😍
hollyymollyy gece_yolcusu evet valla doğru söylüyosunuz. İnsan bebişle olan şeylerde en iyidi neyse o olsun diyor ama kendine gelince boş masrafa gerek yokk kafasına giriyor😂