seniseviyorumallahim Arkadaşlar doktorum cumartesi gel doğumu başlatalım dedi. İnşallah yarın sabah 10 gibi gideceğim. Bu otu ne yapacağım? Okudum, bazı yerlerde suya koyup bekletmişler hafif sarımsı renge ulaşınca içmişler. Rahim açılmaya başlamış. Bazıları hiç içmemiş
June6 seniseviyorumallahim içmiyosunuz suya koyup duası varmış onu okuyomuşsunuz ama doğum bitince hemen çıkarılması gerekirmiş onu unutmayın ben ilk doğumda yapmıştımda açılma olmadı sezaryene dönmüştüm o yüzden çıkarttım hemen sudan içilmiyo yani
leblebi_ seniseviyorumallahim suya koyun sadece o bitki açıldıkca sizin açılmanızda kolaylaşıyormuş içme falan yok duası var onu açın yada okuyun ama etkisi yok diyende var işe yaradı diyende bizede haber verin deneriz
Tomriscvn seniseviyorumallahim Bende yeni aldım canım suya koyup meryem suresi,felak ve nas,ayatel kürsi okunuyormuş sancıların başlayınca suya koyuyorsun doğumdan sonrada çıkarıyorsun içme sakın hamilelikde böyle bitkiler tehlikeliymiş
seniseviyorumallahim Tomriscvn tamamdır 🥰💐 peki adaçayı mı ne içmeliyim sancıları güzel karşılamak için
seniseviyorumallahim Tomriscvn ben bugün bütün evi süpürdüm sildim. Balkonu yıkadım, birazdan çocuklara atıştırmalık birşeyler hazırlicam inşallah.. Çömelerek gece yürüyüş de yaparım. Daha ne yapicam ben yaa😃😃😃