durucuk_ Merhaba kızlar 33 +4 gebeyim bu haftalar bebek hızlı kilo alıyormuş özellikle kaşar süt yumurta dışında ne tüketmeliyim hızlı gelişimi için
mervekalkann durucuk_ kefir kuruyemiş kaşar peynir özellikle sabahları 2 yumurta yiyin günlük olarak.
minikanne123_ durucuk_ ben 34+5 haftalık oldum süt kaşar peynir haşlanmış yumurta avokado ceviz tahin pekmez kefir muz elma benzeri şeyler kilo aldırıyor
durucuk_ etkafa süt kefir kaşar ceviz vs kilo aldırıyor diye doktorum söyledi protein önemliymiş ama bazıları çeşitli şeyler söylüyor çikolatalı süt falan gibi😂
sarilale123 etkafa ben yumurta çok içemiyorum kaşar peynir yiyorum hergün onu yerine. Kefiri de 2 günde bir gibi içiyorum. Tadını sevemiyorum çocuk için mecburen
asil15 durucuk_ şuan bulabilirmisiniz bilmiyorum avakado.arti tahin pekmez ve kabak çekirdeği birde yumurta ve kaşar ben dogurana kadar her gün hiç sasmadan tükettim gerçekten faydasını gördüm
bsrelif durucuk_ Ben ekstra bir çabaya girmiyorum çünkü zaten saat başı acıkıyorum bu aralar daha da bir iştahım arttı 33 haftalığım ama 1 hafta önde gidiyo
sineminkooo Haftada tam 2600 ölçüldü benim minnoş 🥹 muz yumurta kuruyemiş ne varsa yiyorum .. meyve de çok yiyorum meyve vitaminiyle birlikte inanılmaz kilo aldırıyor 🩵🥰❤️ suyu çok içiyorum bi de ben 🌹