Annesiiiii_ esrauydaci Arkadaşlarım yaptı hepsi de çok memnundu. Bel ağrısı kalıyor diyenler oluyor ama ben normal doğum yaptım bende de kaldı. Her şekilde kalıyor bence.
Noyimommy esrauydaci ben de epiduralli vajinal doğum yaptım çok rahatttı anestezi doktoru geldi ebem pozisyonuma yardım etti anestezi doktoru bütün aşamaları uygulamadan tek tek anlattı zaten minik bi uyusturuyolar sanırım iğne acısı felan hiç birşey yaşamadım sonrasında çok rahatladım açıklığım hızlı oldu sadece sağ bacağım uyustu o da doğum sonrası geçti ıkınma hissinde bi sıkıntı yasamadım rahat ıkınabildim bel ağrım doğumdan sonra olmustu doktoruma kontrolümde sordum o doğuma bağlı kemikler esnediği için olabilir dedi bi süre sonra geçti 🌸
busrabaskal esrauydaci 10 cm açılıpa kadar 2 kez epidural aldım 0 sancım oldu.10 cmden sonra ameliyathaneye inerken aldım fayda etmedi çünkü acı eşiğim çok düşük benim.bazıları 10 cmden sonrada hissetmiyor..doğum anındada adet sancısı gibi hissettim öyle ıkındım dr hatta doğum başlangıcında suni verdi iyi yönetebiliyim diye.ebelerin karnımdan bastırmasıyla çıktı bebeğim.kesinlikle tavsiye ediyorum. Ne bel ağrısı ne bacakta uyuşma ne herhangi bir yan etki görmedim.2. Hamileliğim bunda kendi sancımla epiduralsız denicem çünkü bulunduğum şehirde özel 1 tane ve orada yapmıyorlar.devlet hastanesi burada özelden de iyi ödül almış kadın doğum hastanesi.drumda çok çok iyi ona çok güveniyorum.kısmet bakalım
hacerrrrrreee 3 normal doğumdan 2 si epidural di ben memnun kaldım 4. Gebeliğim duruma göre değişecek tekrar epidural almam sancın 10 sa epiduralden sonra 3 e düşüyor
ennaa Epidural ile normal doğum yaptım hem çok konforluydu hem de hızlı ilerledi. Sonrasında da hiçbir bel ağrısı hissetmedim , bence böyle bir yöntem varken kesinlikle kullanılmalı
esrauydaci Noyimommy Noyimommy belli bi açıklıktan sonra yaptılar demi? O zamana kadar zorlandın mı sancı çekerken
hacerrrrrreee Hayır iğne acitmiyor ilkinde hiç hissetmedim 2. De bacağımda bir elektriklenme hissettim o kadar yine acı yok tabi
Noyimommy esrauydaci 4-5 cm olunca yapılıyo sanırım beni muayene ettiklerinde 5-6 cm olmustu hemen çağrıdılar benim sabah suyum geldi sıfır sancı ve açıklıkla gittim hastaneye öğlen sancılarım basladı ebem sıcak su iyi gelir duşa gir eşin beline su tutsun dedi gerçekten nst harici sürekli duştaydım diyebilirim çok iyi geldi açıklığıma da yardımcı oldu bence son zamanlar sıklaştığı için zorlandım
esrauydaci Noyimommy doğum esnasında ebeler karnına bastırıyormuş sanırım. Epidural yapıldığı için hissetmedin demi? Acı değil de baskı hissediliyormuş sadece
Noyimommy esrauydaci bence her doğumda yapılmıyodur sadece benim bebeğimin başı bi kemiği atlayamadı doktorum bi destek atalım istermisin dedi bende evet dedim ebe hanım bastırdı ama sadece bastırmasını hissettim ben durun diyince durdular
yildiz93 esrauydaci epidüral iğnesi yapılmadan önce o bölgeye uyuşturucu iğne yapıldı ikisi de hiç acımadı sonrasında da ne ağrı ne acı hiç bişey hissetmiyosun karnına bastırdığını da hissetmiyorsun korkma lütfen doğum yapalı 28 gün oldu ne bel ağrısı var ne dikiş ağrısı hiç doğum yapmamış gibiyim göbeğim bile kalmadı
ennaa esrauydaci doğuma dair hissettiğim tek acı buydu 😀😀hatta o kemik ağrım bir hafta geçmedi doğumdan sonra parol kullandım biraz dinsin diye, fakat o da gerekliymiş doğumu hızlandırıyor yani sonuç olarak
busrabaskal esrauydaci kesinlikle hayır hatta çok rahatladım çünkü benim açlık ve susuzluktan halim kalmamıştı