BKZ Günaydın kızlar 22. haftadayım yaklaşık 3 haftadır hareketleri her gün yoğun bi şekilde hissediyordum dün akşamdan beri hiç hareket hissetmedim sabah bi ufak hissettim gibi ama yok normalde kıpır kıpır dolaşan hıçkıran sert bi şekilde tekme atan bi bebeğim vardı hareketler yok şimdi yani panikledim açıkçası acile gitmeli miyim normal mi anlamadım
buketdeniz19 BKZ korkma canım benimde öyleydi kadın doğum aciline gittiğimde bebeğim uyuyordu hareketleri hergün aynı olmuyor 28+5 haftalık hareketleri günden güne değişiyor
istanbuldabiizmirli BKZ Merhaba, belki dönmüştür. Ben kızım döndüğünde (bilmiyordum) hareketleri azaldı diye gece koşa koşa doktoruma gitmiştim, bir baktık ki hanımkız dönmüş🙃Sorun yoktur endişe etmeyin. Özlediyseniz görmeye gidin🩷
ageldim Gebe okulunda öğrendiğim bilgiyi paylaşayım arkadaşım,1 litre su içip ardından ,tatlı ye ve 1 saat sol tarafına telefona vs bakmadan uzan eğer hareket yoksa doktora gidebilirsin.Korkma benimde başıma geldi hiç bir sorun çıkmaz inşallah
allyslife BKZ uyuyor olabilir canım endişelenme, benim bebeğim de bazen ultra hareketli bazen daha sakin sessiz. Gün içinde 1-2 kez hissetsem bile içim rahatlıyor. İçine yine sinmezse acile gidebilirsin tabii ki.
istanbuldabiizmirli BKZ vallaha bende dönünce öyle oldu. Aklım cıkmıstı, doktorum da sagolsun gece gel hemen dedi. Baktık ki bizimki baş geliş olmuş😉Dertlenmeyin yani, o minikler bizi kalpten götürmeden geliyolar bir şekilde😁