minosannecik_2minis rozerinerikli hamileyim 6 haftalik folicode kullanıyorum doktorum yazmadı eczaneden ücretli zaten gidip istediğini alabilirsin gebeliğe uygun demişti eczacı bunu verdi
rozerinerikli Ragenrtra max one verdi banada benim 3 gebeliğim ilk iki çoçuğumda kullanmadım bunda kullanmak istedim ama pekte iyi şeyler söylemediler folik asit için bende sizin fikirlerinizi almak istedim
bsracoskun rozerinerikli ilk gebeligimde 4 ay kullandım ama ikinci gebeliğimi çok sonra öğrendim adet düzensizliğim olduğu için hamile olacağımı dusunmedm ve doktora gittiğimde 12 haftalikti doktorda artık folik asite gerek yok dedi ama bir vicdan azabı oldu bende ☹️önemli bir vitamin kullanılmalı bence
meryys rozerinerikli Normalde vitadevs kullanıyordum ama folik değerim yükselmedi birde gebelik kayiplarim vardı folbiola geçirdi doktorum 2 günde bir kullan demişti öyle yükseldi 11. Haftada bıraktım şimdi pregnom multivitamin içinde alıyorum
temmuzonbir rozerinerikli mom vital kullanıyorum Folik asit ve diğer vitaminler de mevcut içinde doktorum onu verdi
mervekalkann rozerinerikli folik asit olarak 14. Haftaya kadar prefolic plus kullandım 14. Hafta itibariyle doktor bıraktırdı multivitamine geçiş yaptık regenesis max plus 35. Haftama giriyorum bu gece hala devam.