feyzaaa Snnddhbdbdnr Benim yarın kontrolüm var sorucam doktora ne kadar beklicez diye bilmiyorum ama bence 40+5 e kadar beklenmeli
Ssseval feyzaaa benim de yarın kontrol var sabah erken gel 4 cm se suni takarım dedi 40+2 yim stres yaptım valla hep rahattım şimdiye kadar😂😂
Snnddhbdbdnr feyzaaa bende karar verdim Cuma gidip suni ile doğuracağım hiç sancımın gelecegını sanmıyorum İlk mi senin ki de
Ssseval Snnddhbdbdnr arayanlarla dalga geçiyorum doğurdum , içime kaçtı, okula yollıycam direk, havalar ısınsın doğururum millet te şaşırıyo canım😂
Snnddhbdbdnr Nebahathumeyra maşallah maşallah Tecrübeli sin o zaman neden diyorlar ya Ben ne bilim diyorum ertesi günü bi daha bidaha 🤦🏻♀️😂
Snnddhbdbdnr Minigiminannesi yok anam yok ben gerçekten hep kızardım böyle diyenlere ama kendim diyorum artık Kendi abime cevap vermiyorum ya sen düşün artık En son açtım bilerek mi cevap vermiyorsun falan dedi gönlünü zor aldım
Ssseval Snnddhbdbdnr ben çok takmıyorum meraktan çatlasınlar sadece aynı şeyleri defalarca tekrarlamak baydı
Gulcag Snnddhbdbdnr ah canım ah 41 de doğum yaptım haftalarca duydum o sözleri açılmam yumuşamam yoktu acil sezaryene alındım öyle doğum yaptım doğumdan sonra da bitmiyorlar bu sefer de emiyor mu sütün geldi mi bebek aç lohusaya yapılmayacak herşeyi yapılıyorlar onu ye bunu yeme ay karnın küçülmemiş içinde mi unuttular diye salak salak konuşmalar onlar bitiyor daha 40ın yeni çıkıyor ikinci çoçuk diye başlıyorlar 😂😂😂 daha dur yeni başladınız yani 😂
Snnddhbdbdnr Gulcag yaaaa deme öyle valla öyle cevabını veren biri de değilim Gülüp geciyorum ama içimde fırtınalar kopuyor
AyseDuru @Snnddhbdbdnr aynı şeyleri yaşıyorum 39+1 haftalık oldum telefonu açmamakta artık fayda etmiyo eşimi arıyolar hayır sanki bebek geliyo da biz içimizde tutuyoruz Allah sabır versin bize 😫
Gulcag Snnddhbdbdnr şimdiden hazırla kendini o zaman 😂 lohusalık çok zor çünkü mutlaka ara ara dinlen biri olsun yanında hazır cvp 😂
Sabia Snnddhbdbdnr sen yine iyisin. Ben daha 35 haftalığım. Gören herkes ne zaman doğuruyorsun diye soruyor🙄🥺daha 1 ayım var anlatamıyorum. Anlıma yazıp gezicem artık😙
Sedaahmet Snnddhbdbdnr beni 38.haftamda başladırlar aramaya ne zaman doguracan diye. 😂 39+3 oldum günde en az 5 kişi arar. Kendi annem zaten sabah öğle akşam arar ağrın varmı diye 😂 bugün görümcem aradı .hastaneye giderken bana haber verin diyo. Bende olur veririm dedim. Herkese toplu mesaj atacam hastaneye gidiyorum diye dedim 😂 millet dört gözle dogurmamızı bekliyor ya
AyseDuru @Snnddhbdbdnr psikolojimizi bozdular iyice eşim işteyken arıyolar bide aradık açmadı hastanedemisiniz diyolarmış hayır doğursak zaten haberiniz olur bi bitmediniz de diyemiyosun 😩
Ersozburcin Snnddhbdbdnr sana öyle diyenlere ‘ merak etme içerde kalmıyor illa çıkıyor’ de gerisini onlar düşünsün cnm🙈😂😂 takma sen onları hazır olunca vakti saati gelince doğar. sağlıkla gelsin inş😊
Eddacan Snnddhbdbdnr benim daha 3 ayım var hergün çok var mı diye soruyorlar! Ve birçok dergide ben okudum 42 ye kadar yolu varmış sizde duydunuz mu hiç?
Deletedmom197 Snnddhbdbdnr ayy banada hergün soruyorlar bıktım yeminle kendi çektiğim yetmiyormuş gibi bide boş insanlara laf anlatıyorum bide daha 39+2 deyim.🥴🥴 yani zamanı gelince doğar inşallah
Snnddhbdbdnr Deletedmom197 bana 38 de başladılar niye doğmuyoooo niye dogmuyoo diye Şa zaten korkum bana yetiyor