purpoles elifylmz992gmailcom varis gibi bişey olabilir daha önemli bişeyde olabilir genel cerrahiye gidip içinizi rahatlatın geçmiş olsun
elifylmz992gmailcom 060436 yeşil damarlar zaten var ama bu damar tek başına kalınlaşmış dışardan gozukebiliyor
060436 elifylmz992gmailcom endişelenme bendede var çok normal bazı damarlar dışarıdan belirginlesiyor doktoruma sormuştum bende süt oluştuğu için öyle görünüyor insanların yapısından dolayı gozuke biliyor dedi
elifoykum Topak görüntü yok bende ama dışarıdan bakınca damar belli oluyor baya büyük damar süt oluyordur diye çok önemsemedim ben
purpoles elifoykum bendede var o yeşil mavi damarlar ama gönderi sahibi topak topak demişti ya o yüzden sormak istedim
elifylmz992gmailcom 060436 içi böyle topak topak gozukunce korktum açıkçası.. benimde aklıma süt oluşması ile ilgilidir diye geldi ama yinede işte 🙃 bilemiyorum
060436 elifylmz992gmailcom evet bende senin gibi korktum doktora sorunca endişelenek birşey yok diyince bende aklımdan çıkardım şuan kaç haftalık sın