melike000000 Merhaba 16+2haftalik hamileyim bebeğimin iki böbregindede genişleme var doktorum peritinoloji bölümüne gönderdi Konya’da Ali acara gideceğim bilgisi olan varmı aşırı korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
hayat2 melike000000 benim ilk gebeliğimde de vardı sıkıntı olmadı merak etmeyin sonra geçiyor geçmesede takip ediliypr
yldzz01 melike000000 korkulacak bisey degil canim genellikle kendiliginden geciyor benim oglumdada vardi 1 yasina girmeden gecti. Eger erkek bebekse sunnet yaptirirsaniz dogduktan sonra daha csbuk geciyormus
begonvil38 Bebeğiniz erkek mi, erkek bebeklerde sık görülüyor genelde. İlerleyen haftalarda düzeliyor ama canını sıkma. Geçmeyenlerinde yüzde 90 ı doğumdan sonra geçiyor
melike000000 begonvil38 erkek bebek idrar torbasını tam bosaltmiyor oda böbreğe kaçak yapıyor falan dedi peritinoloji ilerleyen zamanda geçmezse anne karnında ameliyat yapıyoruz dedi
cicekligunler2332 Canım öncelikle sakin ol, bebek iyidir stresten uzak dur , bazen doktorlar öyle diyor detaylı temiz çıkıyor iyi düşün iyi olsun
melike000000 hayat2 idrar torbasını tam bosaltmiyor oda böbreğe kaçak yapıyor falan dedi peritinoloji ilerleyen zamanda geçmezse anne karnında ameliyat yapıyoruz dedi
yldzz01 melike000000 evet birinde yok diyecek kadae az digerinde biraz yuksekti dogum yaptiktan sonra cocuk nefrolojisiyle ilerledim ve surecimiz bitti kendiliginden