HakanKemal Kızlar bugün aşı yaptırmaya gittim normalde adanada yaptıracaktım ebe ankarada yaptır demişti ama 1 aylık aşı artık yokmuş kaldırılmış 2 aylıkken yapılacakmış artık neden acaba
deletedmom43191 HakanKemal bilgim yok fakat 1 ay yapılıyor diye biliyorum doğumda yapılan aşının ikinci dozu var 1 ayda
aysegulk07 HakanKemal 1. Ayda yapılan aşı 2. Aydaki karma aşının içine katıldı o yüzden aşı takvimi düzenlendi sağlık ocağı hemşiresiyim
deletedmom43191 HakanKemal hmm 2 ayda normalde 3 asi var 4 asi mi yapılacak bebek nasıl kaldırsın onu ya
aysegulk07 deletedmom43191 Yoo 3 aşı devam 1.ayda yapılan hepatit b aşısı 2. Ayda yapılan karma aşıya katıldı o yüzden 3 aşı yine
semahayall HakanKemal daha dün sağlık ocağı hemşireleriyle konuştum (yakınımız) evet doğru kalkmış 1 aylık aşı
AuraMomB HakanKemal evet geçen gün 2.doz hepatit b için ebeyle görüştüm artık 2.ayda verem aşısı ile beraber yapılıyor dedi bana da
aysgl330633 HakanKemal evet canım birinci ayda yapılmıyor artık ikinci ayda yapılıyor. Bu arada Ankara’da mı oturuyorsun ?