Damla_111 @aysgl330633 önce yoğurtla başladım daha sonra havuç patates şuan meyve veriyorum haftaya da yumurtaya geçerim
Damla_111 Bana da meyve verme dediler ama herşeyden sıra sıra veriyorum zaten isteyen bir bebek oldumu sorun olmuyor
aysgl330633 Damla_111 tabi versem yiyecek gibi tatsın da istiyorum açıkçası tek korkum alerji yapar diye
aysgl330633 myangelson evet kullanıyorum geçen bi akım fotoğrafı mı ne vardı onu yapmaya çalıştım saçmaladı da saçmadı en sonunda defol git başımdan yazdım😀😀😀 yani bazen güveniyorum bazen de hiç güvenmiyorum yapay zekaya😀
aysgl330633 tahamommy desteksiz oturamıyor yumuşak yastığa yaslıyorum oturuyor ama yine de takip ediyorum
tahamommy aysgl330633 o ayda anca zaten canım yavaştan sandalye araştır bence hem sizi izledikçe daha da meraklanır yemeye
aysgl330633 egeemomms bende öyle düşünmüştüm aslında da eşim bilmiyor gündüzleri çaktırmadan artık yavaştan bişeyler vermem😀
myangelson aysgl330633 aynen. 😅 Blender demisken ek gıdaya blender ile başlama çatalla ezip ver pütürlü yemeye alışması için
Alya05 aysgl330633 evet canm sende bunlarla başla Benim smoothie makinası alacam bu ilk aylarda çok ihtiyaç oluyor belndırla istediğim kıvam olmuyor
Prensesmom_ aysgl330633 sebze ve yoğurtla baslayin doğru soylemis meyve tatlinolfugu için hersekilde yiyorlar
aysgl330633 @Alya05 @tahamommy @ebrudefnee @myangelson @Havin49_ @Bumah Prensesmom_ @Damla_111 @egeemomms @eslem2121 tavsiyeler için teşekkürler ek gıda hazırlansın madem sebzeyle başlayacağız bol patatesli yeşil soğanlı gözleme 😀
Alya05 aysgl330633 Karaca canm milkshak için alacağım dedim yazın soğuk içecek güzle oluyor buz kırma özelliği var Bide bebek içinde kullanırım