19054206 esma7814 ay bende aynı sizin gibiyim benimde 5 yaşında kızım var şimdi oğluma hamileyim 34 haftalık olduk içimde korku var kızdan sonra oğlan nasıl olacak diye inşallah herşey güzel olur tek umudum o
sima_ tnserdgn 15 tane çıtçıtlı body aldım ben, 2 hastane çıkışı, 5 tane öndern fermuarlı müslin tulum, 6 tane kısa kollu alt üst takım, mutlaka şapka edinin bebekler ilk doğduğunda başından çok üşürler.
sima_ selma128 33+5 haftadayim resmen içerden ateşe veriyorlar sanki beni,atak şeklinde sıcak basmaları daha da arttı. Doktorum 10 Temmuz da doğuma alacağını söyledi tam 39. Hafta oluyor Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun evlatlarımıza inşallah 🤗
Zeyneplemutluluk beyzasaglam öyle zorlama yok canım sadece yürürken rahatsız eden ağrı var dayanılmayacak ağrı değil. Ödemden kaynaklıdır büyük ihtimalle
beyzasaglam Zeyneplemutluluk anladım canım çok geçmiş olsun. Zaten nerelerimiz ağrımıyor ki bu dönemde 😅
hanimhanimcik 34.haftadan selamlar🥰 ayaklarım şiş, gecelerim uykusuz, burnum tıkalı😅 birde 2 haftadır bir öksürük var ne yapsam gitmiyor anam. Bir arkadaşım doğurunca gider bende de olmuştu dedi😱
selma128 hanimhanimcik gözlerim sismis vallahi uykusuzluktan kemiklerim acıyor😭 onumuzde 6 hafta kaldi nasil gececek zaman bilmiyorum 10 gun sonra kontrol 🥹
melismersin selma128 benimde ilk defa bu kadar şişti. Sakın masaj yapma tatlım. Soğuk suya tut kalp hizasına kadar dik ayaklarını. Rahat uyunmuyor ama bu sabah daha iyiyim. Benimde dün ilk defa kırmızı kırmızı noktalar çıktı hep. Doktorumla konuştum gece sadece soğuk suya tut ve uzan dedi. Baya indi bak sabaha. Genelde de şişiyor ama biraz daha yumuşak olduğunda eşime viks ile masaj yaptırıp uzatıp buzlu su koyduruyordum da. Dün işler biraz değişti 🫣
selma128 melismersin soguk suya koyuyorum zaten obur turlu dayanmak ne mümkün kovayi yatak odama aldim o derece
melismersin selma128 gebelik zehirlenmesi falan yoksa tatlım seninde bizimde vücut böyle maalesef 🥹 az kaldı sıkıcaz dişimizi yolun sonu cennete açılıyor. Güzel kokular bekliyor bizi 🫶🏻
Nevagibi 33+3teyim bende yürümekte çok zorlanıyorum, kasık bel ağrısı çok fazla, gece klimada yatabiliyorum sadece
melismersin selma128 yani benim anne tarafıda hep böyleydi. Annem kardeşimde 40 numara terlik giyiyordu ayakları 36 numara birde 🫣 bazen sabah tartılıyorum normal. Akşam hususi tartılıyorum + 3 kilo🥹 hemen uzaklaşıyorum ordan haha 😅
nazar12 selma128 bende 34+3 çok kasik ağrısı ve çarpıntı var uyku duzenim yok haftaya kontrol var bakalım inşallah her şey yollundandir
beyzasaglam nazar12 33+2 yim bende de kasık ağrısı baya var gece uykudan uyandırıyor ama beni tedirgin eden sık sık karnımın sertleşmesi. Sancı mı çekiyorum erken doğurursam diye kaygı güdüyorum 🤔
beyzasaglam selma128 heralde bunlar yalancı sancı. Bende çok oluyo gibi geliyor. Bakalım doktora gidince öğreniriz