melisadamla13 Arkadaşlar 17 haftalık hamileyim migrenim zaten vardı ama hamile kaldığımdan beri haftada 4 5 kere atak geciriyorum ne yapabilirim
yildiz93 melisadamla13 @deryyaaaa Bende aynılarını yaşadım sonra doktorum magnezyum verdi onu kullanarak iyileştim. Ağrı kesici gibi 2 saatte kesmiyor 2 günde azalarak bitti bi daha da olmadı çok şükür. Diasporal şase kullanmıştım çok fayda gördüm doktorunuza danışın muhakkak
ozdemirayca melisadamla13 türk kahvesi+ parol içerek 20. Haftayı anca tamamlamıştım migreni tetikleyebiliyormuş gebelik çok şükür 37. Haftadayım uzun zamandır migrenim tutmuyor birde migren bantları var rossman tarzı yerlerde ondan kullanıyordum
dilarakadir0853 melisadamla13 bende migren hastasiyim benimki hemde aurali migren.ben ilk hamile kaldigimda direk doktoruma onu soylemistim.magnezyum iciyorum gunde iki kere ve hergun muz ve sade maden suyu tuketiyorum suan 19 haftalik hamileyim ve hic atak gecirmedim.ve bol su tukettim
deryyaaaa Geçmiyor bir hafta boyunca gözlerimi açamadım saçımı başımı yoluyordum kafamı duvarlara vurasım geliyordu parol içsemde etkisiz zaten okusam üflesem daha iyi anca duş muş bacım