emmy06 nurellaa52 beta ile ikiz değeri arasında ilgi yok malesef, ilk gebeliğim ikizdi 4+2de 191 ile öğrenmiştim. 3 gün fark ile. Malesef o belirlemiyor🥹
babyonn 4+3 1500le öğrenmiştim canım kızımı 20 haftalık oldu canımın içi bebeğim🥲Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bebek isteyene de en kısa zamanda hayırlı haberi almayı nasip etsin inşallah
miniikaagoo diren34 ilk gebeliğimi 22 ile öğrendim Kızımı ise 6500 lerde öğrendim 5 haftalıkdı yaklasık
burcinn01 diren34 ben 4 haftalıkken öğrendim son adete göre 103 tu ama son adet ile yumurtlama donemim arasinda 2 hafta var 2 haftalik filan oluyordu herkesin beta farklı olur ama
karadoruk Kızlaradetim 11 gün geçti test yaptım var yok arası silik çıktı kan tahlili nde ise 2.IU/L di ertesi gün yaptım sabah kırmızı çizgi biraz belirgin di daha sonra tekrarladım test boş çıktı 16 gün gecikti şuan kafam karışık yardım edin😢
bebeybi karadoruk başka test yap bence artımed marka dışında. Testler sorunlu olabiliyor en sağlıklısı iki gün arayla kan verip artışı kontrol etmek
ikiemanetinannesi diren34 adet olacağım gün 572 yle öğrendim. İlki tüp bebekti 111 le öğrendim onu da