zynptstn mervekalkann olsun yapılır şeyler de biz maratona koşar gibi koşuyoruz aslında. O olsun bu olsun şimdi ikinci üçüncüler o kadar rahatlar ki ilk olunca böyle oluyor işte ne yapalım. En önemlisi sağlıklı sıhatli olması aslında. Herşey zamanla olur.
mervekalkann zynptstn aynen öyle benim de ilk gebeliğim aslında ama daha hastane çantasını hazırlamadım 35. Haftaya giriyorum ağırdan alıyorum bakalım.
zynptstn anonimmom_ oda olabilir canım yerine göre şimdi. Ben birde daha büyük eşyaları daha almadım. Şimdi birşey almak alışveriş de zor geliyor: 3. Tremestirda ağırlaşıyor insan birde iyice
zynptstn mervekalkann burcunuz nedir Bnde aynı durumdayım da 😂 ama bazı anneler varya görüyorum 10. Haftada başlıyor herşeye. Sosyal medya zaten insta dipsiz kuyu
mervekalkann zynptstn akrep :) özellikle daha genç anneler daha fazla özeniyorlar (yaşım 33) veya uzun süre çocuğu olmayıp çok bekleyen anneler de ekstra önem veriyor babyshowerına kadar herşeyini yapayım diye ama ben hiçbirini yapmadım oda süslemesidir çikolatadır hediyeliktir hiçbirini yaptırmayacağım .
zynptstn mervekalkann hem yaşımız hem burcumuz aynıymış 15 Kasım bnde senin gibi düşünüyorum. Herkes değişik ya valla canım burnumda benim.
babyou zynptstn ben 3 kapaklı bi dolap ve 5 çekmeceli şifonyer aldım park yatağı yanıma koydum oyun zamanı gelince 6 ay gibi oyun alanı aldım 100×100 genelde salonda vakit geçirdiğimiz için onuda oraya koydum bütün oyuncakları ıvır zıvırlarını topladı 1 yaşına kadar böyleydik 1 yaşında oda yaptım artık şimdi 2. Bebeğim oldu onada aynı yapıyorum sadece çift kapaklı dolabı var
ulgut zynptstn Uygun yerlere bakın ben 42.000 TL’ye Yatağına şu an yerimi ve dolabını aldım yatağı içine dahil iyi ki de almışım arasıra yatagin üzerine de yatırırım park yatak da aldım zaten dolap ve Şifonyer şart bence hiç pişman değilim daha kullanmamışken üstelik istek değil ihtiyaç bence
zynptstn ulgut mecbur alınacak kendi kıyafetlerimle karıştırmak istemiyorum Bn öyle zaten şimdi zaten en mantıklısı sağlam bir kafayla biraz büyütün odaya odaklanmak acele onlar şeyler bana gelmiyor zaten
aise12234 İlk kızıma 22 aylıkken yatak aldım emzirmeyi bıraktığımda yani. O esnada 2 aylık hamileydim. Emzirmeyi bırakıp odasını ayırmış olduk. Ama geçen haftaya kadar gardrobu yoktu. (Şuan 28 aylık) Benim dolabımda yer vardı idare ettik. İkinci geliyor diye dolap ihtiyacı doğdu. 2+1 evde yaşıyorum. 1 yaş sekiz aylıkken oturma odasını bozup oyun odası gibi yapmıştım. Sırasıyla yatak ve dolap gelmiş oldu. İkeadan aldım. Kardeşi içinde oradan alırım ileride, odanın bütünlüğü de devam etmiş olur. Bence dolap konusunda senin dolabında yer varsa çok acele etmeye gerek yok. Odayı bir anda mobilyaya boğmaktansa geniş geniş oynayıp hareket edebilecekleri bir alan vermek daha güzel. Gerçekten ihtiyacınız var mı diye düşünerek yapabilirsin. Bir de yerinizde olsam çocuk doğmadan önce yine yapmam. Çünkü çocukla yaşarken ihtiyaçlar dönüşebiliyor ve sana daha çok kullanışlı olanı daha iyi analiz edebiliyorsun. Allah ödeme kolaylığı versin 🌸
zynptstn aise12234 sağol canım yorumun için dediğin doğru ama Bnm dolapta yer yok şuan kararımı şu şekilde verdim arkada bir odam var zaten koltuk takımı var küçük oturma odası gibi eski evimden kalma eşyalarım var. Sadece oraya 4 kapılı bebek dolabı değil beyaz düz bir dolap almaya karar verdik eşimle hem aceleye gelmeyecek hemde işimi görür ileriki zamanda belki eşyaları satarım ikinci elle şifon yatak alırım öyle düşündük
sarumervee zynptstn set şeklinde değilde şifonyer ve dolap aldım sadece, tek kişilik baza vardı zaten odada, beşikte var hem anne yanı hemde odası için, kıyafet vs için dolap şifonyer gerekli yeriniz yoksa ilk bi kaç ay anne yanında yatacak zaten
aslhnkrts9 zynptstn valla benim imkanım ve boş odam olsa montessorı karyola ve dolap alırdım zamansız ve uzun süre kullanacağı bişey olsun diye .
oglusgul zynptstn oğlum 3buöuk yaşında 7 aylıkta hamileyim gerek yok diye almadım ama pişmanım montessori yatak bari alsaymışım odasına alışmış olurdu. Şimdide durumumuz yok alamıyrm
Havin49_ zynptstn benim 2 yaşında ikizlerim 5 aylık almadım hala da gerek görmüyorum sadece bi gardrop alıcam artık kıyafet yerimiz yok
Biryolcu3006 Oğlum 2 buçuk yaşında, 2 yaşından sonra bı odaya ihtiyaç duydum diyebilirim. Oda yerine sinradanda ihtiyacınızı giderecek şeyler alınabilir gibi geliyo. Ben bı dolap yaptırmıştım evimde bı odaya onu kullanıyordum şimdi yanına baza almaya karar verdim. İhtiyaca göre alınca daha kullanışlı şeyler oluyo gibi geliyo bana. Kolay gelsin Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eylesin inşallah
dgngr zynptstn aynı odada tutmıcaksan niye gerekli olsun ki? Ben yanımdan ayırınca gerekli görürüm. Ev küçük ve maddi olarak çok ahım şahım zengin değiliz. Hem 2 yaşına gelince kendi bıdır bıdır seçer heralde
NilVibe zynptstn dolapta yer yoksa en kötü şifonyer ya da dolap alabilirsiniz. Biz beşik vs almadık eşimin iş arkadaşı verdi bir tane ahşap küçük modellerden bir tane de park yatak. Bizim misafir odası olarak kullandığımız bir yer vardı oraya salona sığmayan yemek odasının aynalı zımbırtısı var ya tv ünitesine benzeyen(ismini hatırlayamadım) onu koymuştuk bir de baza almıştık. Şimdi onu çıkardık. Baza kaldı. Sonra gittik sitelerden 17 bin tlye dolap ve şifonyer aldık. Küçük beşiği de o odaya koyduk. Şunun için istedim oda yapmayı daha çok. Evi havalandırırken gündüzleri bebeği kendi odasında yatırırım ya da annem bizde kalırken o odada kalır gündüz o orada uyutur gece ben yatak odasında uyurum bebek annemleyken ben kendi odamda dinlenirim falan gibi düşündüm. Bir de dolaplarda yer yoktu dolap almaya mecburduk zaten. Öyle böyle derken kendiliğinden odası şekillenmiş oldu.
zynptstn NilVibe iyi yapmışsın canım güle güle kullanın bende sadece bir dolap alıcam şifonda düşünmüyorum 4 kapılı beyaz dolap olacak
beguuss zynptstn samsorinden aldım ben çok memnunum 4 kapılı büyük dolap montessori yatak ve büyük şifonyer aldım