elisamommy Geçen gün testlerim pozitifti dün kan verdim 1.20 negatifti bugün yine test yaptım daha netleşti pozitif çizgisi sizce test çizgisine odaklanmayın bozuk değildi sonradan oldu su geldiği için
Xnamee elisamommy kan negatifse bu yalancı pozitiftir Sanmıyorum kanda olmayıp idrarda olsun adetiniz geçti mi
Masal777 elisamommy vala canm bu test çok kulandim da erken gebelik testi yalancı pozitif veriyor ama kaset bana çıkarmadı net
znnnr elisamommy idrarın pozitif cıkıp kanın negatif çıkma ihtimali sıfır beta hcg önce kanda yükselir gecikme bekle canımmmm.. bide kaset testler erken pozitif vermez bebeğime freely bildiğim kadarıyla yalancı pozitif veriyor
BraTurgut Bende pazar günü kan verdim 1.20 sonucum ama testlerde hayalet cizgi vardı bugün yine kan verdim yarın sonuç çıkacak belirtim çok yarın olsun diye bakıyorum 😢
Xnamee elisamommy bekleyin önce kana geçer sonra idrara Değer böyleyken algılaması zor idrarda En iyisi awox marka bekle ve onunla yap bazı testler yalancı pozitif çok veriyor
gkcalyaa elisamommy geçen ay bana da bu test böyle çizgi çıkardı ama hamile değildim. İnş sizin doğrudur 😇
Masal777 elisamommy demek istediğim o test çok kulandim ve hep negatif verdi kaset ama erken gebelik testi hep pozitif vedi senin çizgi Gibi çıkarmadi