fatoss_ Kızlar kaçıncı haftadan itibaren yatma pozisyonunuzu değiştirdiniz yani yüz üstü yatmayı ne zaman bıraktınız
pamuksekeer fatoss_ hamileliğimin başından beri hiç yüzüstü yatmadım 12 ye kadar sağ sol sırtüstü 12 den sonra sadece sol 🥲
senemyetis 34 haftalığım nasıl rahat edersem öyle yatıyorum yattığıma şükür ediyorum 😅 ama 12 den 25 e kadar hep sol yatmaya çalışıyodum
fatoss_ senemyetis hahahah😀şimdilik iyiyim yatabiliyorum ben tabi ama korkuyorum da aslında içim rahat değil nedense
ayaznannesi senemyetis kız ben 18 +3 oldum yatamiyorum kesinlikle sabaha kadar dolanıyorum ne yapacam ben yaa şimdiden
fatoss_ pamuksekeer sanki sıkıştırıyormuşum gibi hissediyorum bende 🫠sonra diyorum daha limon kadar küçük bişey olmaz
fatoss_ minikanne123_ senin baya yaklaşmış artık aşkım karnın büyüdüğü için pozisyon da kısıtlı hareketler de tabi
newmomad fatoss_ ya zaten beden yönlendiriyo belli süre sonra istesende yüzüstü yatamıyorsun bence bende öyle oldu 🥲🥲 hep sol hep sol da olmuyo napalım bi sırtüstü bi sağ 😂😂
minikanne123_ fatoss_ aynen canım nasip olursa 30 Hazirana gün alacam inşallah ilki sezaryen olduğu için buda mecbur sezaryen olacak arası kısa erken hamile kaldım
fatoss_ newmomad bu gebelikte karnım biraz erken çıktığı için garip geliyo ilk gebelikte bu haftalarda karnım hiç yoktu rahattım bunda öyle olmadı işte o yüzden sizleri de merak ettim 😀🫠
mervekalkann fatoss_ 20. Hafta itibariyle yüzüstü yatılmasını tıbben sakıncalı buluyor doktorlar 35. Haftama giriyorum çoğunlukla sola yatsam da uyurken sağ tarafıma dönük uyuyorum daha rahat ediyorum.
fatoss_ mervekalkann bir dahaki randevumda sorucam bakalım zararlıysa şimdiden bile ona göre yatıcam artık 🫠💐
fatoss_ newmomad şimdiki karnımın büyüklüğü ilk çocuğumda 6 aylık falandı bu kadar olmuştu iç karnım geniş olduğu için kimse anlamıyordu hamile olduğumu ama bunun maşallahı var önde gidiyo 😀🥹
rabiaduru1 fatoss_ 2. Hamileliğim bu 27. Haftalıgız nasıl rahat edersem öyle uyuyorm. Yüz üstü dahil. 30 haftadan snra zaten yatmak zor olacak ilk gebeliğimde uykuya dalamıyordm sürekli bi tarfm agrıuodu agrı olmasa da burnum tıkanıyordu
fatoss_ rabiaduru1 anladım canım ama işte bende o yüz üstü uyumayı ne zaman bırakabilirim diye çelişiyorum kendimce anlaşılan em kısa sürede bırakmalıyım 🫠😀