1melekannesi3858 Kızlar bugün detaylı usg ye girdim serviks boyu 23 çıktı karından perinatoloji doktoru da herşey normal dedi kendi doktoruma sonucu gösterdim rahim boyu da güzel çıkmış dedi sorun olmaz değil mi serklajliyim zaten erken doğumdan korkuyorum doktor 1 ay sonra gel dedi sorun olsa erken çağırırdi demi
Helenaaa 1melekannesi3858 Merhaba bende serklajlıyım bugün detaylı ultrasonum vardı 22mm çıktı iyi dedi doktor rahim ağzı kapalı dedi. Dikişten önce 11mm’e düşmüştü
K-1997 1melekannesi3858 bende serklajlıyım doktorumla detaylıca konuştum kan gelmediği şiddetli karın ağrın olmadığı sürece korkma dedi çok şükür herşey yolunda Serklajdan önce 8 mm di şimdi 19 mm
1melekannesi3858 Helenaaa banada iyi dediler bana normwlde doktorum vajinal bakıyordu karından 23 çıktı vajinal 29 çıkıyordu bence bunda yanlışlık var ya
1melekannesi3858 K-1997 aa öyle mi sorun yok ozmn çok şükür zaten bu şey sürekli değişkenlik gösteren biseymis
1melekannesi3858 @myangelson bacikom sence nasıl bı değer bu ya perinatoloji de iyi dedi kendi doktorum da ama normalde 25 in alti düşük serviks olduğu için kafama takıldı sorun yok bence demi ya sonuçta serklaj var
myangelson 1melekannesi3858 serklaj olduğu için sorun olmaz. Benim serklajfan sonra rahim boyunu 1 veya 2 kere ölçüler bir daha hiç ölçüm yapmadilar
Raana Benim de serklaj tedbir amaçlı atıldi 14 haftada. Şuan 17 haftalık,hızla kısalıyor en son 19 oldu. Kasıklarmda ağrılarm oluyor sürekli,inşallah kısalmyodr,ikiz gebelik😔