Merhaba size bir sorum olucaktı çevremde hiç olmadığı in tedirgin oldum açıkcası ve buradanda sizlere bir danışmak istedim yaklaşık 7+6 günlük hamileyim iki gün önce kalp atışlarını duyduk ancak kadın doğum doktoru daha geçirdiğim troid ameliyatı ve beraberinde kullandığım ilaçlar sebebi ile bir perinatoliji bölümüne gidip ilaçlar hakkında görüşmemi istedi o gün bugun için randevu bulmuştum hemen ve gittim bakan doktor 2 cm’lik bir miyom olduğunu söyledi açıkcası ben önemsemedi detaylı bir bilgide vermedi ancak ben kafayı yemek üzereyim daha iki düşüğüm oldu sonra troid ameliyatı tedaviler derken 2 sene sonra denedik ve çok şükür hamile kaldım ancak çok korkuyorum perinatoloji 4 hafta sonra gelirsin yine bakarız dedi ama benim içim içimi yiyor sizlerde daha önceden miyom olup sorunsuz bşr hamilelik ve vajinal doğum yaşayan oldumu çünkü sonrasında biz allah nasip ederse evladımıza ilerleyen süreçte kardeşte isteriz buna bir mani olurmu gibi gibi çok soru var aklımda gereksiz uzattım kusura bakmayın ama varsa bir fikriniz gerçekten akıl verebilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏻🌺