zeyn3521 Ya kızlar, ben bu uygulamayı ilk yüklediğim zamanlar hiç reklam çıkmıyordu karşıma. Ancak artık sürekli reklam çıkıyor. Ve gerçekten uygulamaya girmekten soğudum. Aktif katılım sağlamak istemiyorum. Sizde de durumlar aynı mı?
NaimeYilmaz zeyn3521 parla94 mehtapp7 sucukluyumurta07 baharsst Kaç dakikada tekrar çıkıyor? 5 dkda 1 ise normal. 1-2 dk arayla çıkıyorsa android ios hangisi iletir misiniz? Bir de ekran kaydı alıp biz@mutluanneleriz.com’a atmanız sorunun daha iyi anlaşılmasına yardımcı olur.
sucukluyumurta07 zeyn3521 valla bana da tiksinti geldi açtığım an zaten cıkıyor bi bitmıyır tam bi yazı okuyorum yine aynısı. Rezillik
parla94 NaimeYilmaz uygulamaya girdiğimde ve bloga ilk tıkladığımda 2 ya da 3 reklam veriyor sonra çıkmıyor. İos
baharsst baharsst her uygulamaya girdiğimde çıkıyor, birsey okuyorum çıkıyor, çıkıncada art arda çarşıya basmak zorunda kalıyorum.
Aysenurergin Aynı problem bende de var ilk zamanlar çıkmıyordu simd8 bi posttan diger posta geçerken uygulamaya girdiğimde vs sürekli çıktığı için girmek bakmak istemiyorum çoğu zaman
zeyn3521 Evet artık saçma bi hâl aldı, üç reklam ard arda çıkıyor ve dokumadığım halde store a yönlendiriyor. Reklamsız gayet iyiydi. Niye böyle yaptılar anlamıyorum
NaimeYilmaz zeyn3521 Haklı olabilirsiniz :) Ama standarda uygun tasarlanıyor. Yakında reklamsız üyelik tercih ederek kullanabileceğiniz bir versiyon yayınlıyor olacağız. Bence sorunu çözecektir.