zynptstn Bebek şampuanı losyon pişik kremi alıcam set şeklinde ama marka konusunda kararsız kaldım. Muslera, Ecowell, Siveno, Mamaaura
melismersin zynptstn ben uzunnn araştırmalar sonucu siveno aldım. Sadece pişik önleyicide ekstra olarak mustela aldım. Pişik kremide siveno. Sudocremi öneren var ama önermeyende var. Yağ bezesi yapıyor diyorlar. Ondan içim rahat etmedi almadım. Pudra kesinlikle tercih etmedim ciğerlerine yapışabiliyormuş toz. Birde sivonun full setini aldım direk şampuan yağ biberon yıkama pişik kremi deterjan
hunilii zynptstn oğluma deterjan ve bakım için siveno ve bubchen kullanmıştım şampuan olarak da ecowelli sevmiştim bu sefer de aynı markaları tercih edicem
yurdtas zynptstn mustela aldım şampuan ben sivenodan kendime aldığım ürünlerde pek hoslanmadım o yüzden bebeğe almadım, losyon olarak la roche kullanıyorum kendim bebeğede kullanılıyormus onu kullanıcma sanırım ama kötü gelirse mustela alırım
zynptstn melismersin siveno sadece deterjan ve biberon temizleyici almıştım. Bu markanın içeriği temiz dimi. Muslera pişik kremi çok öneriyorlar birde.
zynptstn yurdtas la roche ben kendime kullanıyorum alerjik cildim var. Bu bebek ürünleri de önemli ya kızım bana çeksin istemem benim cildim çok alerjik bir cilt hassas öyle rast gele birşey de kullanmak istemiyorum
zehraclk0 zynptstn Kızıma yenidoğan zamanı mustelanın şampuan ve vücut losyonunu almıştım, vücut losyonu harika bu arada. Pişik kremi olarak da Sebamed almıştım ama kızım pişik olan bir bebek değildi olduğu zaman sürdüğümde de geçiriyordu hemen. Çamaşır deterjanı olarak da Siveno almıştım ama leke çıkarmada hiç başarılı değil içeriği için almıştım zaten sonradan başka deterjana geçtim.
zynptstn zehraclk0 leke çıkarıcı ne önerirsiniz ve sonradan deterjan için Bn siveno aldım oda ilk çamaşırlarını yıkamak için içeriği temiz ve kokusuz dediler sivenoya
yurdtas zynptstn benim gebelikte hassaslaştı kurudu eşimde sarışın hassas bir cilt yapıs var eczanede la roche nemlendirici krem alırken üzerinde 0+ gördüm bebek resmi vardı kullanilir miyim dedim kullanabilcegimi hatta özellikle bebek için tercih ediliyor dendi tabi yoğun bir yapısı var rahatsız eder mi bilmiyorum ama mustelanında memnuniyet oranı yüksek kalın gelirse la roche onu denerim diye düşündüm
zynptstn yurdtas aşırı iyi krem ben kaç kutu bitirdim. Benim cildim berbat durumda Egzamam azdı sürekli la roche sürüyorum başka birşey iyi gelmiyor. Cildim dökülüyor resmen.
yurdtas zynptstn evet bende ondan önce çok fazla denedim aynı tarzda bioderma vardı ama oda rahatlatmamıştı kaşıntılarımı ,gebelikten sonra devam edicek mi bilmiyorum son haftalardayım biraz azaldı artık sadace karnıma kollarıma sürüyorum umarım sizinde geçer
zynptstn yurdtas lekeler kaldı egzamadan kaynaklı ama kaşıntıları durduruyor en azından. Bu hamilelikte tetiklendi iyice.
bsrelif Ben Mustela aldım ama bu tabi yeni doğan için daha sonra alternatiflerine geçerim. Sudo krem önerdiler bide ağır pişik olursa kullanırım onu da
Havin49_ zynptstn şampuan b-good kullanıyorum bitince bi paket de wee baby var pnu kullanıcam oda bitince sebamed kulanıcam Pişik kremi hafif yanıklara bepantol çok yanmılşsa sudocrem sürüyorum