gaamzedurmus Kızlar son adet tarihine göre 10 haftalık hamileyim ama öğrendiğimden beri 1 hafta önde gidiyordu bu sefer doktor son adet tarihimi değiştirdi. Ama ben son adet tarihimden de eminim bu neden olur acaba bilemedim 🤭
pinkolojii gaamzedurmus canım benimkinde başından beri 1 hafta önden gidiyor, hiç sorun etmedi doktorlar ki bir sürü perinatalog ve kadın dolum uzmanı ile görüştüm. Şu anda 24+5 deyim hala 1 hafta önde.
melismersin gaamzedurmus yani ilk 24 haftada çok önemsemiyorlar sanırsam 1 2 haftayı. Benimde 20. Haftaya kadar 1 hafta gerideydi geç döllenme demişti. Şimdide 1 1.5 hafta öndeyim 😅
gaamzedurmus melismersin valla doktorum regl tarihimi değiştirdi bilmiyorum önemsiyorlar mı ama doğumu erkene çekti onu biliyorum 😅
yinemihilal Benim bebeğim de bir hafta on gün ileriden gitti hep. Gelişimsel bir şey bu. İlkokula giden çocugun akranlarına göre boyunun biraz daha uzun olması gibi düşün çok takılacak bir şey yok ❤️
allyslife gaamzedurmus erken yumurtlamışsındır canım, benim de öyleydi 11.haftama kadar bebek ilerideydi doktorum değiştirdi sonra. Haftasıyla uyumlu hâle getirdi. Doğru doğum haftasını bulmak ve olası sağlık durumunda doğru değerlendirme yapmak için yapıyorlar bunu da.
a_1_2 Son adet tarihi değiştiğinde haftasıda değişiyor yani öylemi. Benim bebeğimde bir hafta onde gözüküyor doğum izni için soruyorum
gaamzedurmus a_1_2 evet eğer ki doktorunuz sistemden de değiştirirse haftanızda değişiyor ama bunu sadece doktorunuz yapabilir 😇
obirannecik gaamzedurmus benim de ilk gittiğim hafta normaldi sonraki haftalar hep bir hafta öndeydi doktorum bana ilk ultrason resmini getir bakalım dedi götürdüm sonra hesapladı orada tam günündeymiş sonrakiler bir hafta fazla çıkınca son adet tarihimi değiştirmedi bana sadece dikkat et çok şekerli şeyler tüketme yürüyüş yapabilirsin dedi
gaamzedurmus obirannecik ya teşekkür ederim tekrar gittiğimde nasıl çıkacak bakalım o zaman anlaşılır 😇
Tortilla gaamzedurmus benımde bastan berı hep onde cıkıyor detaylıda 1 hafta öndeydı hala. boyu da 2 hafta uzun çıkıyordu doktoruna soyle erken yumurtlama olmus olabılır tarıhi degıstırebılır dedı raporada yazmıs. Ama doktorum bısey demedi🫣
gaamzedurmus Tortilla sanırım akısına da bırakıyorlar bazen, benim doktorum değiştirildi diye not aldı eğer haftasını yakalarsa muhtemelen eskiye çevirir
zhrrmom gaamzedurmus yakalıyor canım o sonra haftasını benim ki 3 hafta öndeydi ilk haftalarda şimdi son adet tarihim ile uyumlu 😊