Naznay susamtanes ah bu soruyu nihayet biri sordum hormonlardanmıdır bilmem ama berbat kıllanma yaşıyorum göbek kol yüz vajina vs doktora yüz için gidebilir miyim evet bi sakınca yok dedi kol ve bikini üzeri için de geçerli mi acaba
temmuzonbir susamtanes hayır doktorum kesinlikle izin vermedi doğumdan sonraya erteletti hatta emzirme dönemi olursa daha sonraya erteleyeceğim
semraaaaaaa susamtanes cnm bende gidiyorum doktorum 12. Haftadan sonra izin verdi bacak koltuk altı genital e gidiyorum
anne2257 Doktorla konuştuktan sonra merkezle de görüşmek gerekiyor, hamile ya da emzirmede ilk 6 ay kabul etmiyolar genelde
baharsst Ben lazere gitmiştim 10 yil once. Hamile kalınca makasla kısaltıyorum çoğalmasın diye. Genital bolgeyide esim yapiyor.
melismersin susamtanes ben 24. Haftamda ev tipi lazer için izin almıştım ama şuan genital bölgem ve koltuk altık koyulaştığı için zor görüyor makine. Ama profesyonel olanlar hakkında bir bilgim yok
melismersin btl0707 braun var bende. Açıkcası çok memnunum. Yani şuan hamilelikten artışım oldu ama yine ayda 1 çıkıyor
semraaaaaaa Naznay benim doktorum izin verdi göbek bölgeme yakın yere yaptırmadım ama zaten çıkarken de döküldüğü için doğuma yakın giderim herhalde bir daha genitale
semraaaaaaa Naznay hormonlardan dolayı cnm bende öyle düşünüyordum dökülmez falan diye ama döküldü bakalım ne zaman çıkacak
cfcf Ev tipi lazer epilasyona devam ettim ben de ama sadece kollar, bacaklar, yüz ve koltukaltı. Genital ve göbekte sorun olabilir diye düşündüm.
parla94 susamtanes bana doktorum yapma dedi ev tipi için de. Ben yapmıyorum ama eskiye döndü ve çok hızlı çıkıyor. Çok sinir bozucu oldu. Benim gittiğim lazerdeki kadın hamileyken başkalarınada yapıyordu kendine de. Maşallah bi sorunu yok çocuğun. Ama garantisi de yok tabi