fatma5426 Milenamavi başka bir sitede görmüştüm kadın bağlatmış sonra bi şüphe test yapmış pozitif gitmiş doktora çocuk 11 haftalıkmış
semahayall fatma5426 tabiki de ben bir sürü kadın doğum doktorunun hesabında gördüm , tüpler bağlı hamile kalan , yani o da kesin çözüm değil , galiba tek kesin çözüm rahmin olmaması 🥲
fatma5426 Yarın sabah işl idrarla yapıcam tekrar canım umarım yoktur yani bence yoktur diye düşünüyorum
fatma5426 Ben adet gördüm 24ünde ama her zamankinden biraz farklıdı kanamam azdı ve 5 günken 8 güne kadar uzadı ağrım olmadı. Ama diyorum o zamandan olsa baya belirgin çıkardı
fatma5426 Günaydın kızlar merak edenler için. Tekrar yaptım bi koyulaşma falan bişey yok yani belki, çizgi bile yok, heralde benim, psikolojim, bozuldu 🤣
busrax_ fatma5426 tüplerin tekrar kaynayıp hamile kalındığını gördüm bi doktor hesabında paylaşmıştı. ama çok düşük bir ihtimaldir bu bence
fatma5426 busrax_ çarşamba günü için randevu aldım canım zaten bir gidip kontrol ettireyim böyle hep şüphede kalıp bi kafamı rahatlatamıyorum