dilankozan Kızlar bugün kontrolüm vardı 36+1 doktorum karnın sertleşmiş ultrasonda sancın var nst de çıkmamış ama dedi kanaman , sancın olursa,suyun gelirse gel bebeğin hareketlerini takip et dedi böyle olup doğumu başlayan var mı
leefamily dilankozan bende 36+2 yim benim 1 aydır karnım sert ve nst de sancı çıkmıyor, hiç doğum yakın gözüyle bakmadı doktorum
Zehrailly dilankozan Ay valla yaklaşık 3 haftadır aynı durumdayım nst de sancı çıkıyor düzensiz sürekli ağrım var nişanım da geldi bebeğimin kilosu felan da gayet iyi doktor doğum daha erken olur dedi 38+6 oldum hala bekliyorum 😂 her ağrıda krampta acaba o şanslı gün bugün mü diyorum
ebruk0308 dilankozan bnmde salı günü yani tam 36 da sancılarım çıktı en yüksekte 100 de aynılarını doktorum bana da dedi yarın yine gidicem nst istemişti 37 lerde olsan bekletmicem alıcam da durabildiğimİz kadar duralım dedi 3. Sezeryanim olcak bu arada 32 de de erken doğumdan 1 gece yattım 3 hafta ilaç kullandım keşke yarın da sancım çıksa da doğum olsa çok yoruldum
dilankozan ebruk0308 benim şu anda vajinal doğum olarak gözüküyor 36 erken gibi geldi korktum açıkçası doktor gelişimi iyi dedi ama Allah yardımcımız olsun 🥹