ayse81_ 13 haftalıkken kıza benzetti ,15+5 te gittim erkeğe benziyor iki hafta sonra net diyebilirim dedi ve bugün 17+5 im yârın kontrolüm var çok heyecanlıyım böyle olan var mı🥹hamileliğimin başından beri de kız hissediyorum
Bhrykndmr ayse81_ Normal kadın doğumamı gitmiştiniz. Banada 13 de Perinatoloji doktoru bir tahminde bulundu. Değişirmi acaba Perinatoloji daha iyi anlıyor diye biliyorum
Bhrykndmr ayse81_ Bende Perinatoloji tahminde bulundu. Kadın doğuma göre daha iyi diye biliyorum. Ama bilemedim beklicem biraz daha.
perisavas @ayse81_ banada 13 haftada kız dendi bende erkek hissediyorum 2 hafta sonra gidicem siz haber verirmisiniz ne dicekler
mervekalkann perisavas Hayır devlet zaten söylemiyordu erken haftalar olduğu için 18. Haftaya kadar yorum yapmadılar. İkili tarama testinde özele gitmiştim o da göremedi zaten anca 21+2 de öğrenebildim işte.
perisavas @ayse81_ sanırım kız istiyordunuz bende erkek istiyorum Allah hayırlısını versin tabi ama gönülden geçende olsun istiyoruz tabi
ayse81_ perisavas çok istiyordum canım hala daha hiç erkek gibi hissedemiyorum ama önemli olan sağlıklı olması inşallah senin gönlünden geçen nasip olur 🌸
ayse81_ Esma006 ben de bugün 17+6 da %90 erkek olacağını öğrendim ama hala kız istiyorum kendime de kızıyorum böyle yaptıkça 🥹