yinemihilal deletedmom43191 biz ilk aldıgımızda giderli model zannettiğim içşn boşaltmamıştım… 🥺🥺 sonra nemli çıkıyo bu çamaşırlar diye sürekli eşimi darlamıştım ondan sordum 😅
cileklimatcha deletedmom43191 Marka modeliniz ne bilmiyorum ama doğru programı bulmanız gerekli, benimde ilk aldığımda öyle nemli çıkarıyordu biraz araştırdım kendi makinemin programlarını, şimdi dolap kuruluğu 3. Seviyede çalıştırıyorum kupkuru çıkıyor
deletedmom43191 cileklimatcha programla alakalı olduğunu düşünmüyorum beyazlar beyaz programında kuruyo renkliler renkli programında kurutma ayarı askıda belkide ondan kurutmuyo bidaha denerken dolap ayarı secicem
cileklimatcha deletedmom43191 Her makina farklı ama bazı programlar özellikle nemli bırakıyor kırışık olmasın diye onun icin tasarlanmış bilemedim deneyin bakalım kurutur insallah
eeren deletedmom43191 diğer seçenek yanlış program olabilir. Benim makinem hoover bu ikisi dışında hiç nemli çıkarmıyor.
deletedmom43191 eeren suan renkliler yıkanıyor dolap ayarında kurutucam bakalım yine kurutmazsa servisi arayacam askı ayarında kurutuyodum hep