anneyim01 deletedmom43191 Bizmki cıkarmıyor Güzelim egerki düşük ısıya bastıysan Nemli cıkaryor Onun dışında ben sıkıntı yaşamadım
aslans deletedmom43191 hassas ve karma ayara atarsam, filtresi temiz değilse nemli oluyor. Diğer ayarlarda sıkıntı yaşamadım
deletedmom43191 aslans daha 2 gun once temizledim alt filtresini makine fitresi her kurutmada temizliyorum
anneyim01 deletedmom43191 Anladım cnm ben de karma da kurutuyorum 2 saat calısyor ve mis gbi cıkarıyor İnşAllah bilen biri cıkar sizde sorunuza cözüm bulmuş olrsunuz ☺️
allyslife deletedmom43191 makinenin programı ile çamaşırın türü uyumlanmamıştır canım, havluları karmaya atarsam nemli oluyor mesela ama pamukluya atarsam kupkuru oluyor.
aframoms13 deletedmom43191 nemli kaldıgında bazen nemli olmuyor sıcak oldugu için nemli geliyo bize ben odaya götürüp cam önünde havalandırıyorum azcık kendine geliyo. Ama gerçekten nemliyse benimkinde 30 dk ayarı var ona atıyorum
deletedmom43191 Buse4161 benim aski kurulugunda kurutuyo belki ondan öyle yarin dolap ayarına alicam bakalım
Buse4161 deletedmom43191 askı olunca nemli olur canım dışarı sermen için ben hep dolap kuruluğunda çalıştırıyorum bebeğimin kıyafetleri için de hijyenik kurutmayı seçiyorum