melismersin zeynepikra1 sağlıkla gelsinlerde önce. Yakınıyoruz ama işte annelik herşeye göğüs geriyoruz.
ebrualasgarli zeynepikra1 Bende 2ci tüp bebekde hamile kaldım şu an 7+2 gögüs hassasiyeti dışında bir şey yok ikiz gebelik. Sabah erken uyanınca bulantı oluyor yani bulantının geldigini hiss ediyorum bir şey yiyince geciyor tek uykum fazla başqa bir degişiklik yok
zeynepikra1 melismersin ebrualasgarli mervekalkann Krnn1 sanırım düşük yapıyorum kırmızı kanamam var acildeyim
ebrualasgarli zeynepikra1 Amin Amin çektiklerimizin hediyesi olsun bize. Para önemli değil kısır gibi söylemler insanı incitiyor.
mervekalkann zeynepikra1 bende de yoktu o dönemler ama geceleri adet olacak gibi inanılmaz kasık ağrısı yaşıyordum bazen kıvranıyordum herkeste belirti olacak diye bir şey yok kendinizi şartlamayın.
zeynepikra1 mervekalkann evet bende de oldu hatta 1 gun lekelenmede oldu oda durdu bugun butun belirtiler gitti göğüs tek kaldı 🥺
2bebisannesyim zeynepikra1 gebelik başında adet sancısı gibi sancı oluyor ama kanama falan olursan hemn hastaneye git
minikcivciv89 zeynepikra1 bende cok rahat gecirdim hamileliğimi bulantılar hapla bastırıldı ne aşermem oldu ne tiksinmem hamileliğin sonunda idrar sorunum vardı sürekli WC deydim😂 birde burun tıkanıklığı başka sorunum olmadı midemde yanmam bile olmadı çok şükür kesin kel dedim saçlı doğdu🫠
mdc0860 Bacım 22+4 ten sesleniyorum fiziki ağrılarım (sırt ve kalça) dısında belirtim olmadı -wc gitmek yazılmış o sonradan geliyor Allahın emri:D-
mervekalkann zeynepikra1 kötü düşünme ne hikayeler var burada kanama yaşayıp bebeğini sağlıkla doğuran 😑
aysememoss zeynepikra1 ne koku hassasiyeti ne kusma bulantı hiçbir şey yok bende de ikinci gebeliğim hatta . İlkinde de böyleydi çok şükür rahat geçirdim korkma sakın olcak diye bir şey yok 🌸