damla6565 27+5 günlüğüm bugün kasıklardan bacaklara doğru vuran ağrı oluyor beni çok rahatsız ediyor en son pazartesi günü gitmiştim doktora herşey normaldi niye bugün böyle ağrım var anlamadım 🤦 (bebeğin hareketlerini gün içinde hissettim ama
buketdeniz19 damla6565 bende hissediyorum yatarken sağa sola döndüğümde kasıklarımda çok ağrı oluyor ama sonra geçiyor bacağımın arasına yastık alıyorum bende 28+4 haftalık magnezyum kullanıyorum oda bacak ağrılarını hafifletiyor
merve_tp damla6565 27+5’im ben de. Kasık ağrısı olmuyor. Ama herkeste aynı olmayabilir. Nasıl bir ağrı?
damla6565 buketdeniz19 her kontrole gidişimde doktordan magnezyum isticem diyorum her defasında unutuyorum 🤦 faydası oluyor mu?
buketdeniz19 damla6565 tabikide oluyor ağrılarımı kesti benim ben asla ayağa kalkamıyordum hatta ağlıyordum aslında bu haftaya kadar doktorunun yazmış olması lazım kendisi söylüyor benim doktorum kendisi direkt yazmıştı bana söylemeden
salihaturky Ben 18. Haftadan beri kasık ağrısı çekiyorum 🥲 yuruyemiyorumm kitleniyor resmen şuan 22+4
merve_tp damla6565 canım doktoruna söyle magnezyum falan başlatabilir veya ultrason bacak vs isteyebilir