miracsevim deletedmom43191 seninkinin bebekliği kalmamış canım bırak çocuk öyle rahat ediyorsa soyunsun havalar güzel zaten
aframoms13 deletedmom43191 benimki de çorapları çıkartıyor sürekli 3 yaş sksl evde zaten şort giydiği için çıkaramıyo ama çorap giydiremiyoruz bide çıkartıp köşelere saklıyor bulamıyoruz😄
annekiz6141 deletedmom43191 ay benim kız 😳😳😳😤🤦♀️ cıbıldak duruyor giyinmiyo bide deli oluyorum var ya 😏 ay bide tövbe koltuğun kenarına surtunuyo napcam bilmiyorum 🤦♀️
annekiz6141 deletedmom43191 ay doktora da sormaya utanıyorum 🤦♀️ o yaşlarda yapıyorlarmış ilgisini başka bişeye çekmek gerekmis ama yok anam annemde diyor poposuna vur onu yapınca
deletedmom43191 annekiz6141 cocuk masturbasyonu malesef cok yaygın allahtan benim 3 cocuk da yapmadı valla yapsalar gtlerine vururum 2 tane görürler
annekiz6141 deletedmom43191 ay evet bende vuruyorum valla hatta bugün baya sert çıktım yapmadı korktu sanırım.
necmiye86 annekiz6141 canım kaşınıyordur belki bi sor kaşınıyormu die. Yada sen bi açıp arasına bak pişik falanda olmuş olabilir 🤔