Buse4161 Ayy kızlar benim kocam kaynanamın resmen erkek versiyonu eğer ona benzeseydi kaynanamı doğurmuş olacaktım neyseki bebem bana benziyor 😍😍 sizinkiler kime benzedii
annekiz6141 Buse4161 3 buçuk yaşındaki kızım babasının kopyasi aynı , burnu falan kaynanama benziyor huyu suyu da aynı büyük görümcem 🤣😂 umarım bu ikinci bana benzer sanmıyorum gerçi de bakalım 😂🤣
Buse4161 annekiz6141 kızz bol bol aynaya bak bari sana benzesin bizimki çalışmaktan evi otel gibi kullanıyordu da bana benzedi ondan galiba dşwlxlwfkf
annekiz6141 Buse4161 ahahaha halbuki kizimda hepte annemdeydim esimde annesindeydi ayağı kirikti uzun bir süre ayrı kalmıştık bende bişey yapamıyorum diye 😂😂🙊🤣
deletedmom43191 Selim_Alparslan bir tek küçüğü babaya benzetiyolar ama alakası yok babası esmer gibi benim cildim vücudum beyaz cok hafif bi ten rengine sahip
Selim_Alparslan deletedmom43191 yaa maşallah kuzum 😊 bende ikinciyi cok istedim bana benzesin ama yok olmayınca olmuyor 😃
tahamommy Buse4161 bizim ki o kadar ortaya karışık ki amca desen var dayı desen var babasıyla ben zaten birbirimize benziyoruz 😍 herkeslerden toplamış yavrum 🫠
allyslife Buse4161 ayy 21 haftalık hamileyim oğlum olacak, merak ettiğim tek şey kime benzeyeceği😂😂 inşaallah dayısına benzet