Seher_ Sudembulut benimki aynı babası yuvarlak yüzü detaylı ultrasonumuzdada doktor babası demişti 6.ay fotoğrafimizi aldık bu sefer daha belli yüz hatları babasıyla yan yana koyuyorum hatlar ayni😂😂
Sudembulut Seher_ Maşallah🧿 Eşimde kendisine çok benzesin istemişti ama nafile doğuncada değişebilir tabi bakarsın sana döner😍🥰
Sudembulut Seher_ Kuzum Cuma günü gidicem bende doktorum yeni aldı kendine artık her muayenede renkli görücez kızımızı😍🧿🥰
Seher_ Atın kızlar hadi resimlerini bebislerin isimleriyle ben çok seviyorum renkli bebek ultrasonlarjni birazdan bende aticam😂
latahzen Sudembulut dur öyle deme karnıma düştüğünden beri dua ediyom şıp demiş burnundan düşmüş desin gören diye 😂 oğlum zaten küçüklüğümün kopyası o ayrı bişey ama kızım tümüyle benzesin istiyorum 🙈🙈
Seher_ Sudembulut çok güzel oluyo renklide izlemek tabi izin verirse bebisler benimki pek durmadı zor yakaladı doktor yüzünü o yüzden pek düzgün cikmadi dedi atıyim bak minyatür bi bebek gibi olmuş artık 6.ayimizin fotoğrafı 😂
YadeOmer Sudembulut evet canım,ilkten babasına benzese diyordum ama şimdi bana benzemesi beni daha çok mutlu ediyor 😌💕💕