cckozz Kızlar 26-27 Mayıs yumurtlama günlerimde değerlendirdim 2-3 gündür kasıklarımda ağrı var vurup geçiyor şişkinim ayıptır söylemesi gazım da var bir de göğsümde batma var kaşınıyo uçları test yapmak için erken ama erken gebelik belirtisi olabilir mi??
Masal777 cckozz regl öncesi de olabilir her ayı oyile ağrır hatta sivilceler bile çıkar ama gebelikte de herşeyi ayine iyidi
rumeysa_ar cckozz pms ile belirtileri aynı ancak adet gününü geçtiği zaman test yapabilirsin daha doğru sonuç veriyor canım
allyslife cckozz çatlamadan 10-12 gün sonra test yapabilirsin, regl öncesi ve gebelik belirtisi aynı, belirti arayıp kendini yıpratıp üzme canım, akışa bırak varsa vardır zaten🫠
cckozz Masal777 benim reglim belirti olduğum gün baslıyo aslında birde 12 haziran daha 8 gün var bu kadar erken hiç regl belirtisi yaşamadım bilemiyorum ya
allyslife cckozz olma canım olma, 4 senem böyle geçti maalesef seni çok iyi anlıyorum ama böyle sadece kendimizi yıpratıyoruz🥹
allyslife cckozz benim oldu elhamdülillah 21 haftalık gebeyim, sğalıkla kolaylıkla sana da nasip olsun canımmm💖