benlayda instagramın kaosu ve negatif enerjine çok inanıyorum, insanın gerekirse 5 takipçisi olsun oraya bir şey paylaşıldığı an işler sarpa sarıyor. Gezmeden fotoğraf paylaşsam keyfim kaçıyor, eşimi paylaşsam kaos çıkıyor, kedimi paylaştım balkondan düşüp kemiği kırıldı, yok yani bebeğimi riske atamam diyip hiç paylaşmadım 21.haftadayım. Paylaşmayı da düşünmüyorum. Oysa paylaşım yapmayı falan seven biriyim ama yok yani, bebeği olmayan, bilmediğim gebelik kaybı olan birinin yüreğine dokunur Allah muhafaza. Kuzenimle aynı haftada gebeyiz, o da benim aksime fotoğraf paylaştı, cinsiyet partisi yaptı. Ne kanaması bitti garibimin ne de bebeğin sağlık sorunları. Hep imtihan içerisinde ve o da keşke paylaşmasaydım ondan sonra oldu hepsi diyor. Bir de insanlar öğrenince, akıl veren çok konuşan oluyor. Onu da sevmiyorum. Ben bol giyinip gebeliğimi de belli etmiyorum, kuzenim her ortamda onu yapma bunu yeme, o ismi koyma, şöyle doğur böyle yap laflarının içinde kalıyor. O sırada ben karşısında sinsi gülüşlerle çayımı içiyorum bana mesaj atıp söylerim bak sinirlerimi bozma diyor😂😂😂 doğum yaklaştığında da herkes ona hâlâ doğurmadın mı baskısı yaparken ben doğum yaklaşırken akrabalara gözükmeyip evimde sahilde takılacağım mesela😂😂😂