mervekalkann diren34 Tüm regl belirtilerini yaşadım sadece reglim 4 gün geçince domatesten tiksinmiştim zaten ertesi günü neden regl olmuyorum diye test aldırmıştım eşime sabahında da yaptım pozitif çıktı.
Iraz diren34 oldu benim göğüslerim dikleşti şişti kirpiklerim dökülüyordu ancak ağrılarım vardı kokuya karşı duyarlıydım
busbus41 diren34 2 ay yaşamış olabilir kabızlık sıkıntısı ilk gebeligimde hiç yaşamadım ama 2 gebeliğim bu 2 ay yaşadım sonra 5 aylık olduk Allah’ın izniyle daha iyi.
lokismommy diren34 meme hassasiyeti yaşadım ama öyle bi hassasiyet ki acıyordu yani o zamam şüphelenmiştim
060126 Reglim 30 gün gecikti genelde hep gecikir zaten ama ufak ufak kanamalar olunca üstüne o zaman test yapıp öğrenmiştim🤭🤭
elisaonr esma4534 esma4534 benimkide 22 Nisan son adet tarihim benim doktorum gördü keseyi bence başka doktor denemelisin
3bebem esma4534 bende korkuyordum ama doktorum anlattı önce güzelce zarar gelmeyeceğini tüp bebek tedavileride buna benzer oluyo eğer zarar vericek bişey olsa onu vajinal nasıl uygulaya biliriz dedi daha sonra zaten bebeğe bişey olacak olsa biz bunu riske alıp bunu yapamayız demişti germekten de hiç bişey olmadı güvendim yaptırdım
Aleynagenc Bende göğüs hassasiyetiyle anlamıştım normalde adet olacağım zaman şişerdi ama ağrı olmazdi adetime 10 gün kala ağrımaya başladı sütyen bile takamaz olmuştum
tubitolo24 diren34 öğrenmeden önce ateş basıyordu beni böyle daralıyordum birde bir kaç kere gözüm karardı kardeşim dedi abla sen bu ay kesin hamilesin dpo 12 olana kadar test yapmıcam diye kendime söz vermiştim ama dayanamadım o gün test yaptım dpo 9 da öğrendim 🤭🤭😂😂
sudenz52 Benim de iki gün önce kasık ağlarım çok fazlaydı göğüs hassasiyetim vardı mide bulantım vardı fakat hem test yaptım hemde kan verdim negatif sonuç aldım bugün de yumurta yerken midem çok fena bulandı ama akşama doğru geçti
busegl_ykn Haftada öğrendim regli olucam sanmıştım normalde hep gecikirdim zaten ama tuhaf olan bişey vardı göğüslerim aşırı hassastı ve kasık ağrım vardı ama en çok göğüs hassasiyeti için olabilir mi diyerek test yapmıştım ve anında pozitifi gördüm
y_g 4.haftam da öğrendim uykudan gözümü açamıyordum birde regl gibi sancılarım vardı tansiyonum düşüyordu ve açlığım bir anda çok zorladı çok yemek yiyen biri değildim çünkü orda bir şüphe ettim zaten regl gecikmesi yaşamadan kanda çıkmıştı
yascdem diren34 ben hala yaşıyorum 36 yı geçiyoruz şuanda ilk gebeliğimde tam tersiydi bunda kabızlık oldu zaten barsak tembelliğim vardı iyice kötü oldu