esophia Adet olmam gereken günde tesadüfen hastanede kan sonuçları içimde öğrendim öyle olmasaydı adet gecikmesini beklerdim ne kadar geç o kadar iyi
rk_waiting Biri de desin ki dpo12 dpo13 te bile negatif gördüm sonra pozitif gördüm be mübarekler boşuna dpo13 de hala umutla bekliyorum 🤣
glcnylmzz rk_waiting ben diyeyim o zaman regle 2,3 gün kala negatif o ay yumurtlama takibi yapmadım daha öncesi yaptığım da takvimle aynı tuttuğu için 😊 Regl günü silik pozitif 23 değerle öğrendim,kimyasal oldu malesef 🤷🏼♀️
mervekalkann 0cerenk1 benim günü gününe çok düzenli olduğu için gecikmesini bekledim 5 gün gecikmeden sonra test yaptım koyu kırmızı çok netti hemen akabinde kan verdim zaten tescilemiş oldum.
sedaib Ben bekliyordum adetim 2 gün gecikince test yaptım ertesi günde kan testi verdim pozitif çıktı
LeylaArda 0cerenk1 reglim 1 gun gecikti 4.hafta 1.gun gebelik testi yaptim silik cikti pozitif ve 5.hafta hastahenede kan testi verdim pozitif cikti sadece gogus hassasiyeti vardi hamilelik belirtisi hatta regl olucam saniyordum ama baya hassasiyyet vardi
ela_nur67 0cerenk1 Yumurtlama takibi yapıyordum 12 gün sonra silik çizgi yakaladım beta verdim 37 çıktı böyle öğrendim
busesahin krdelennnn bence döngünüz kısaydı 10 gün çok erken erken yumurtlama oldu yada o ay hayırlı olsun🥰
_Mother_ 0cerenk1 18 mayısta korunmasız oldu 1 haziranda test yaptım regl olmayınca pozitif çıktı 3 haziranda kan verdim sağlık ocağında 106 çıktı
temmuzonbir 0cerenk1 kolumda kist vardı ameliyat oldum akşamına rahatsızlandım acilde öğrendim 4+2 593 beta ile